Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Италијански ресторани > Скопје

Ресторан Воденица Мулино

    Галерија:
    Инфо

    Ресторан Воденица Мулино

    Адреса: Ул. Теодосиј Гологанов 69
    Веб сајт: http://www.vodenicamulino.com.mk
    Е-пошта: info@vodenicamulino.com.mk
    Места за седење (внатре): 100
    Места за седење (надвор): 100
    Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
    Јазици: Англиски, Италијански
    Паркинг: Градски паркинг 200
    Работно време: 12:00-24:00 Недела не работи
    Вид на музика: Италијанска
    Датум на отворање: 07.04.2003
    Посети на web страницата: 16353
    Безжичен интернет пристап (WiFi)
    Локација
    Мени
    ПРЕДЛОГ МЕНИ
    • МЕДИТЕРАНСКО МЕСО
    • Салата од телешко филе на поглога од марула, радиш, рукола, ендивиа, финокио, шери, домати, прелиена од дресинг од горгонзола и грисини
    • Брукета со крем од модри патлиџани зачинета со медитерански тревки и конкасе од модри патлиџани
    • Свежа паста ривали - полнети со рагу сос од телешко месо и пармезан, прелиен со сос од патлиџан и со зачинето маслиново масло
    • Торнедо - телешко филе на подлога од рукола, прелиено со ладен фефер сос, со гарнир од благ компир и млад морков, ервисирано со кугла вински мус
    • Чоколадна торта со како од Мадагаскар, комбинирана со панакота со прелив од шумски плодови
    • Сервисирано со дижестив амаро и еспресо
    • МЕДИТЕРАНСКО СО МОРСКО
    • Салата од октопод на подлога од срцевина од марула, радиш и млад спанаќ, зачинета со маслиново масло, капери и целер и сервисирана со чаша Просеко
    • Тајрин од чаден лосос наполнет со крем од гамбери и рикота, декориран со власец и мента, прелиен со муслин сос
    • Свежа паста-равиоли, полнети со крем бранцин, прелин со рибен крем сос и парчиња од авокадо
    • Морска риба- грдобина во цитронета сос од мајчина душица, гарнирана со асарагус у потпечена полнета
    • Колач од портокали полнет со крем од портокали и Crepe Suzette
    • СЕРВИСИРАНО СО ДИЖЕСТИВ ЛИМОНЧЕЛО И ЕСПРЕСО
    ПРЕДЈАДЕЊЕ
    • Пршут Парма
    • Пршут со диња
    • Мортадела Болоња
    • Сувомеснато Медитеранско (миланска салама, унгарезе, салама Наполи, кулен, пршут)
    • Карпачо со бифтек (рукола, пармезан, мариниран бифтек)
    • Карпачо со брезаола (рукола, пармезан, брезаола)
    • Мешани сирења (бри, горгонзола, мадригал, пекорино, бело сирење)
    • Пармезан (Грана Падано парчиња)
    • Пекорино кашкавал
    • Горгонзола
    • Бело овчо сирење
    МОРСКО ПРЕДЈАДЕЊЕ
    • Морска салата (сипа, октопод, школки, ракчиња, лигњи, зелена салата)
    • Октопод салата (октопод, капери, маслинки, зелена салата)
    • Чаден лосос (чаден лосос, зелена салата, путер)
    • Карпачо од мариниран бранцин (рукола, пармезан, маринирана риба)
    • Карпачо од маринирани гамбери (рукола, пармезан, маринирани ракчиња)
    • Гамбери маринирани со диња (маринирана диња во коњак, ракчиња)
    • Канапе со чаден лосос (глина од тесто, крем од ракчиња, чаден лосос)
    • Октопод- Марукара (октопод, целер, домати, маслинки)
    ТОПЛО ПРЕДЈАДЕЊЕ
    • Врагњ на жар или џигер
    • Мешани печурки на жар (шампињони, шитаке, буковка, сезонски печурки)
    • Брускети помодоро базилико (тоскански леб, домат, босилок, лук)
    • Брускети меланезе (тосански леб, модар патлиџан, пиперка, кромид, домат)
    • Зеленчук на жар (тиквички, модар патлиџан, пиперка, кромид, домат)
    • Аспарагус на жар со зелен сос
    • Модар патлиџан во фурна (модар патлиџан, бешамел сос, пармезан, моцарела)
    • Пржени тиквички
    • Чорби - пилешка, телешка, минестроне
    • Крем чорби - печурки, брокули, домати, тиква
    ТОПЛО МОРСКО ПРЕДЈАДЕЊЕ
    • Октопод во сос од зеленчук (октопод, пиперки, капери, маслинки, крем сирење)
    • Ракови во бадем сос (ракчиња, домат, бадеми, путер)
    • Гамбери гратинати (ракчиња, лук, презла)
    • Лигњи афогати (лигњи, лимонов сос)
    • Полнети лигњи (лигњи, кубети, морков, компир, пармезан, лук)
    • Школки на бела/црвена бузара (школки, бело вино, лук, магдонос)
    • Каписанти гратинати (каписанте школки, телешка пршута, лук, бешамел сос)
    • Пржен габрос
    • Брускети Фрути ди маре (тосански леб, сос од морски плодови)
    • Рибна чорба (варена риба, лук, зачини)
    САЛАТИ
    • Мулино (рукола, марула, моцарела, шери домат, маслинки)
    • Kaпрезе (домат, моцарела, босилок)
    • Примавера (рукола, марула, краставици, пармезан, маслинки)
    • Класика (рукола, домат, пармезан)
    • Дибибо (рукола, мортадела, маслинки, кубети)
    • Естиво (рукола, марула, диња, пршута)
    • Реџина (зелена салата, јаболко, (зелена салата, јаболко, пилешки стек, пармезан)
    • Ирина (рукола, морков, цвекло)
    • Палермо (марула, рукола, радиш, мента, компир)
    • Доменико (марула, рукола, чаден лосос, октопод, ракчиња, барена риба, кромид)
    • Стефано (шери домати, бело сирење, кромид, пиперка)
    • Треколоре (варен компир, млад спанаќ, босилок, шери, домати, капери, маслинки, кромид)
    • Македонска/Грчка/Шопска (домат, пиперка, кромид, краставица, сирење)
    ДОДАТОЦИ
    • Пинџур (домат, пиперка, лук, магдонос, модар патлиџан)
    • Макало (суви пиперки, праз, лук, компир)
    • Ајвар (пиперки, модар патлиџан)
    • Поховани пиперки (пиперки, урда, сирење, јајца, пезла)
    • Пиперка блага/лута
    • Каламата маслинки
    • Коцки пршута во маслиново масло
    • Рендан пармезан
    • Дресинг по избор (холандезе, горгонзола, ремулат, аурора)
    • Македонско предјадење за 4 лица (македонска салата, сирење, кашкавал, пинџур, макало, тиквички, полнети пиперки, лозови сармички, печурки)
    • Медитерснко предјадењеза 4 лица (карпачо, капрезе, пршута со диња, мешано сирење, врагњ, октопод во сос, тиквички на жар, фрути ди маре)
    ПАСТА
    • СУВА ПАСТА
    • Шпагети, Пенне, Макарони, Фарфале, Фусили, Оракети
    • СВЕЖА ПАСТА
    • Тољатели, Линвини, Малтаљати, Анељоти, Тортелини, Равиоли, Строџапрети, Њоки, Лазањи
    • СОСОВИ ЗА ПАСТА
    • Алио Олио Пеперончино (маслиново масло, лук, пеперончино, магдонос)
    • Арбијата (домат, лук, пеперончино, магдонос)
    • Помодоро Базилико (домат, босилок)
    • Аматричиана (домат, панчета, кромид, пармезан)
    • Боскајола (домат, панчета, врагњ)
    • Помодоримисти (домат, модар патлиџан, шери домат, суви домати, лук, босилок)
    • МОРСКИ СОСОВИ ЗА ПАСТА
    • Фрути ди маре (домат, лигњи, ракчиња, школки, окотопод, лук, пеперончино)
    • Лацио (шери домати, лук, пеперончино, ракчиња)
    • Мариџана со шкампи (домат, шкампи, школки, лук, кромид, пиперка)
    • Алјо олио со школки (маслиново масло, лук, пеперончино, школки, магдонос)
    • Aл салмоне цукини (чаден лосос, тиквички, павлака)
    • Алпесе (варена риба, домат, лук)
    РИЖОТО
    • Фрути ди маре (ориз Арборио, морски плодови, лук)
    • Лосос и Шафран (ориз Арборио, свеж лосос, шафран)
    • Црно со сипа(ориз Арборио, мастило од сипа, сипа)
    • Врагњ (ориз Арборио, врагњ, кромид, маскарпоне)
    • Црн тартуф (ориз Арборио, црн тартуф, путер)
    • Брокули (ориз Арборио, брокула, путер, кромид, маскарпоне)
    • Аспарагус (ориз Арборио, аспарагус, кромид, маскарпоне)
    • Примавера (ориз Арборио, мешан зеленчук, шампињони, кромид)
    • Ала Саво (ориз Арборио, пармезан, путер)
    ПИЦИ
    • Маргарита (домат, моцарела)
    • Маргарита со пршута (домат, моцарела, пршута)
    • Калабрезе (моцарела, лук, пеперончино)
    • Калабрезе со мортадела (моцарела, лук, пеперончино, мортадела)
    • Диаволо (домат, моцарела, кулен)
    • Пармиџана (домат, моцарела, пршута, рукола, пармезан)
    • Четири сирења (домат, мешани сирења)
    • Мулино (шери домат, моцарела, врагњ, кулен)
    • Примавера вегетаријанска (домат, моцарела, мешан зеленчук)
    • Фрути ди маре (домат, моцарела, морски плодови)
    • Алсаличе (домат, моцарела, италијанска кобасица)
    • Форнарини
    • Фогачи
    • Грисини
    • Домашен леб
    ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
    • МЕСО
    • Телешки кременадли на жар
    • Бифтек на жар
    • Бифтек таљата
    • Бифтек во сос (зелен бибер, бордоле, горгонзола)
    • Бифтек со црни тартуфи
    • Сицилијански ражниќ (свинско филе, тиквички, пиперка, кромид)
    • Медаљони Салтимбока (свинско филе, пршута, жалфија, путер)
    • Медаљони Примавера (телешко филе, мешан зеленчук, печурки)
    • Медаљони со мешани печурки (телешко филе, печурки)
    • Миланска шницла (телешка кременадла, пармезан, презла, таљатели со босилек)
    • Натур шницла ала Џеновезе (телешки одрезок, тесто, рукола, пармезан, шери домат)
    • Натур шницла Калабрезе (телешки одрезок, домати, моцарела, маслинки, пеперончино)
    • Пилешко Валдостана (пилешки стек, моцарела, павлака
    • Пилешко во сос од вино со рузмарин (пилешки стек, рузмарин, путер, бело вино)
    • Парма - телешки мускул (телешки мускул, рукола, пармезан)
    • Сан Стефано свинска коленица (свинска коленица, тесто, јајце, пармезан, лута пиперка)
    • Мешано месо на жар (плескавица, кобасица, ражниќ, пилешки стек, увијач)
    • Пилешки стек на жар
    • Грне Воденица (телешки мускул, мешан зеленчук, печурки, биено сирење)
    • Селско месо (свинско филе, месни бомбици, пилешки стек, кромид и сланина, печурки)
    • Плескавица на жар
    • Телешко филе од фурна
    • Телешко ребро Американо (телешко ребро без коска, сенф, мед, зачини)
    ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ - МОРСКО
    • Браницин на жар
    • Орада на жар
    • Риба лист во лимонов сос
    • Риба лист пржен
    • Браницин ал пане неро (филиран бранцин, тесто од мастило од сипа, сипа, салата)
    • Лосос во кара од зелени зачини (филе од лосос, лешници, путер, зачински тревки)
    • Липњи на жар
    • Гамбери на жар
    • Октопод на жар
    • МОРСКА РИБА ОД ОТВОРЕНО(ДИВА)
    • Бранцин
    • Орада
    • Зубатац
    • Лист
    • СЕЗОНСКА РИБА
    • Сан Пјер
    • Шкрпина
    • Грдобина
    • Ластовица
    • Калкан-Рамбо
    • Барбуни
    • Баклар
    • Лосос
    • СЕЗОНСКИ РАКОВИ
    • Јастог (на жар, на бузара, паста)
    • Шкампи (на жар, на бузара, паста)
    • Начин на припрема - жар, сол, фурна, сос од лимон, Аква паца
    ДЕСЕРТИ
    • Чоколадна торта ала Мулино
    • Панакота
    • Крем Карамел
    • Милефољи
    • Лава десерт(топло ладен колач)
    • Чоколаден мус
    • Чизкејк
    • Сецкани палачинки ала Даља
    • Палачинки со Нутела
    • Овошна салата
    • Овошен ордевер
    • Порција сладолед
    • СЕЗОНСКИ ДЕСЕРТИ
    • Баклава
    • Печено јаболко
    • Печена тиква
    • Варена дуња
    • Жито
    • Кадаиф
    • Медитерански микс (избор на 5 десерти)
    • Ориентален микс (избор на 5 десерти)
    КАФЕ
    • Еспресо
    • Макијато
    • Капучино
    • Капучино со крем
    • Нескафе
    • Ice Caffe
    • Ладно еспресо
    • Ладно капучино
    • Домашно кафе
    • Чај
    • Топло чоколадо
    • АПЕТИСАНИ
    • Бадеми
    • Лешници
    • Ф'стаци
    Во моментов нема ниту еден коментар!
    Одберете начин кој највеќе ви одговара и
    РЕЗЕРВИРАЈТЕ
    Датум
    Време
    Бр. гости
    Може да одберете опција
    и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
    Или јавете се на:
      Галерија:
      Опис

      Ресторанот е сместен во центарот на градот во Капиштец и е отворен од 2003 год. Има 100 места внатре и 100 места на терасата. Исто така во склоп на ресторанот се наоѓаат и Вински клуб, Вински подрум, Конференциска сала и Кетеринг.

      Мени
      ПРЕДЛОГ МЕНИ
      • МЕДИТЕРАНСКО МЕСО
      • Салата од телешко филе на поглога од марула, радиш, рукола, ендивиа, финокио, шери, домати, прелиена од дресинг од горгонзола и грисини
      • Брукета со крем од модри патлиџани зачинета со медитерански тревки и конкасе од модри патлиџани
      • Свежа паста ривали - полнети со рагу сос од телешко месо и пармезан, прелиен со сос од патлиџан и со зачинето маслиново масло
      • Торнедо - телешко филе на подлога од рукола, прелиено со ладен фефер сос, со гарнир од благ компир и млад морков, ервисирано со кугла вински мус
      • Чоколадна торта со како од Мадагаскар, комбинирана со панакота со прелив од шумски плодови
      • Сервисирано со дижестив амаро и еспресо
      • МЕДИТЕРАНСКО СО МОРСКО
      • Салата од октопод на подлога од срцевина од марула, радиш и млад спанаќ, зачинета со маслиново масло, капери и целер и сервисирана со чаша Просеко
      • Тајрин од чаден лосос наполнет со крем од гамбери и рикота, декориран со власец и мента, прелиен со муслин сос
      • Свежа паста-равиоли, полнети со крем бранцин, прелин со рибен крем сос и парчиња од авокадо
      • Морска риба- грдобина во цитронета сос од мајчина душица, гарнирана со асарагус у потпечена полнета
      • Колач од портокали полнет со крем од портокали и Crepe Suzette
      • СЕРВИСИРАНО СО ДИЖЕСТИВ ЛИМОНЧЕЛО И ЕСПРЕСО
      ПРЕДЈАДЕЊЕ
      • Пршут Парма
      • Пршут со диња
      • Мортадела Болоња
      • Сувомеснато Медитеранско (миланска салама, унгарезе, салама Наполи, кулен, пршут)
      • Карпачо со бифтек (рукола, пармезан, мариниран бифтек)
      • Карпачо со брезаола (рукола, пармезан, брезаола)
      • Мешани сирења (бри, горгонзола, мадригал, пекорино, бело сирење)
      • Пармезан (Грана Падано парчиња)
      • Пекорино кашкавал
      • Горгонзола
      • Бело овчо сирење
      МОРСКО ПРЕДЈАДЕЊЕ
      • Морска салата (сипа, октопод, школки, ракчиња, лигњи, зелена салата)
      • Октопод салата (октопод, капери, маслинки, зелена салата)
      • Чаден лосос (чаден лосос, зелена салата, путер)
      • Карпачо од мариниран бранцин (рукола, пармезан, маринирана риба)
      • Карпачо од маринирани гамбери (рукола, пармезан, маринирани ракчиња)
      • Гамбери маринирани со диња (маринирана диња во коњак, ракчиња)
      • Канапе со чаден лосос (глина од тесто, крем од ракчиња, чаден лосос)
      • Октопод- Марукара (октопод, целер, домати, маслинки)
      ТОПЛО ПРЕДЈАДЕЊЕ
      • Врагњ на жар или џигер
      • Мешани печурки на жар (шампињони, шитаке, буковка, сезонски печурки)
      • Брускети помодоро базилико (тоскански леб, домат, босилок, лук)
      • Брускети меланезе (тосански леб, модар патлиџан, пиперка, кромид, домат)
      • Зеленчук на жар (тиквички, модар патлиџан, пиперка, кромид, домат)
      • Аспарагус на жар со зелен сос
      • Модар патлиџан во фурна (модар патлиџан, бешамел сос, пармезан, моцарела)
      • Пржени тиквички
      • Чорби - пилешка, телешка, минестроне
      • Крем чорби - печурки, брокули, домати, тиква
      ТОПЛО МОРСКО ПРЕДЈАДЕЊЕ
      • Октопод во сос од зеленчук (октопод, пиперки, капери, маслинки, крем сирење)
      • Ракови во бадем сос (ракчиња, домат, бадеми, путер)
      • Гамбери гратинати (ракчиња, лук, презла)
      • Лигњи афогати (лигњи, лимонов сос)
      • Полнети лигњи (лигњи, кубети, морков, компир, пармезан, лук)
      • Школки на бела/црвена бузара (школки, бело вино, лук, магдонос)
      • Каписанти гратинати (каписанте школки, телешка пршута, лук, бешамел сос)
      • Пржен габрос
      • Брускети Фрути ди маре (тосански леб, сос од морски плодови)
      • Рибна чорба (варена риба, лук, зачини)
      САЛАТИ
      • Мулино (рукола, марула, моцарела, шери домат, маслинки)
      • Kaпрезе (домат, моцарела, босилок)
      • Примавера (рукола, марула, краставици, пармезан, маслинки)
      • Класика (рукола, домат, пармезан)
      • Дибибо (рукола, мортадела, маслинки, кубети)
      • Естиво (рукола, марула, диња, пршута)
      • Реџина (зелена салата, јаболко, (зелена салата, јаболко, пилешки стек, пармезан)
      • Ирина (рукола, морков, цвекло)
      • Палермо (марула, рукола, радиш, мента, компир)
      • Доменико (марула, рукола, чаден лосос, октопод, ракчиња, барена риба, кромид)
      • Стефано (шери домати, бело сирење, кромид, пиперка)
      • Треколоре (варен компир, млад спанаќ, босилок, шери, домати, капери, маслинки, кромид)
      • Македонска/Грчка/Шопска (домат, пиперка, кромид, краставица, сирење)
      ДОДАТОЦИ
      • Пинџур (домат, пиперка, лук, магдонос, модар патлиџан)
      • Макало (суви пиперки, праз, лук, компир)
      • Ајвар (пиперки, модар патлиџан)
      • Поховани пиперки (пиперки, урда, сирење, јајца, пезла)
      • Пиперка блага/лута
      • Каламата маслинки
      • Коцки пршута во маслиново масло
      • Рендан пармезан
      • Дресинг по избор (холандезе, горгонзола, ремулат, аурора)
      • Македонско предјадење за 4 лица (македонска салата, сирење, кашкавал, пинџур, макало, тиквички, полнети пиперки, лозови сармички, печурки)
      • Медитерснко предјадењеза 4 лица (карпачо, капрезе, пршута со диња, мешано сирење, врагњ, октопод во сос, тиквички на жар, фрути ди маре)
      ПАСТА
      • СУВА ПАСТА
      • Шпагети, Пенне, Макарони, Фарфале, Фусили, Оракети
      • СВЕЖА ПАСТА
      • Тољатели, Линвини, Малтаљати, Анељоти, Тортелини, Равиоли, Строџапрети, Њоки, Лазањи
      • СОСОВИ ЗА ПАСТА
      • Алио Олио Пеперончино (маслиново масло, лук, пеперончино, магдонос)
      • Арбијата (домат, лук, пеперончино, магдонос)
      • Помодоро Базилико (домат, босилок)
      • Аматричиана (домат, панчета, кромид, пармезан)
      • Боскајола (домат, панчета, врагњ)
      • Помодоримисти (домат, модар патлиџан, шери домат, суви домати, лук, босилок)
      • МОРСКИ СОСОВИ ЗА ПАСТА
      • Фрути ди маре (домат, лигњи, ракчиња, школки, окотопод, лук, пеперончино)
      • Лацио (шери домати, лук, пеперончино, ракчиња)
      • Мариџана со шкампи (домат, шкампи, школки, лук, кромид, пиперка)
      • Алјо олио со школки (маслиново масло, лук, пеперончино, школки, магдонос)
      • Aл салмоне цукини (чаден лосос, тиквички, павлака)
      • Алпесе (варена риба, домат, лук)
      РИЖОТО
      • Фрути ди маре (ориз Арборио, морски плодови, лук)
      • Лосос и Шафран (ориз Арборио, свеж лосос, шафран)
      • Црно со сипа(ориз Арборио, мастило од сипа, сипа)
      • Врагњ (ориз Арборио, врагњ, кромид, маскарпоне)
      • Црн тартуф (ориз Арборио, црн тартуф, путер)
      • Брокули (ориз Арборио, брокула, путер, кромид, маскарпоне)
      • Аспарагус (ориз Арборио, аспарагус, кромид, маскарпоне)
      • Примавера (ориз Арборио, мешан зеленчук, шампињони, кромид)
      • Ала Саво (ориз Арборио, пармезан, путер)
      ПИЦИ
      • Маргарита (домат, моцарела)
      • Маргарита со пршута (домат, моцарела, пршута)
      • Калабрезе (моцарела, лук, пеперончино)
      • Калабрезе со мортадела (моцарела, лук, пеперончино, мортадела)
      • Диаволо (домат, моцарела, кулен)
      • Пармиџана (домат, моцарела, пршута, рукола, пармезан)
      • Четири сирења (домат, мешани сирења)
      • Мулино (шери домат, моцарела, врагњ, кулен)
      • Примавера вегетаријанска (домат, моцарела, мешан зеленчук)
      • Фрути ди маре (домат, моцарела, морски плодови)
      • Алсаличе (домат, моцарела, италијанска кобасица)
      • Форнарини
      • Фогачи
      • Грисини
      • Домашен леб
      ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
      • МЕСО
      • Телешки кременадли на жар
      • Бифтек на жар
      • Бифтек таљата
      • Бифтек во сос (зелен бибер, бордоле, горгонзола)
      • Бифтек со црни тартуфи
      • Сицилијански ражниќ (свинско филе, тиквички, пиперка, кромид)
      • Медаљони Салтимбока (свинско филе, пршута, жалфија, путер)
      • Медаљони Примавера (телешко филе, мешан зеленчук, печурки)
      • Медаљони со мешани печурки (телешко филе, печурки)
      • Миланска шницла (телешка кременадла, пармезан, презла, таљатели со босилек)
      • Натур шницла ала Џеновезе (телешки одрезок, тесто, рукола, пармезан, шери домат)
      • Натур шницла Калабрезе (телешки одрезок, домати, моцарела, маслинки, пеперончино)
      • Пилешко Валдостана (пилешки стек, моцарела, павлака
      • Пилешко во сос од вино со рузмарин (пилешки стек, рузмарин, путер, бело вино)
      • Парма - телешки мускул (телешки мускул, рукола, пармезан)
      • Сан Стефано свинска коленица (свинска коленица, тесто, јајце, пармезан, лута пиперка)
      • Мешано месо на жар (плескавица, кобасица, ражниќ, пилешки стек, увијач)
      • Пилешки стек на жар
      • Грне Воденица (телешки мускул, мешан зеленчук, печурки, биено сирење)
      • Селско месо (свинско филе, месни бомбици, пилешки стек, кромид и сланина, печурки)
      • Плескавица на жар
      • Телешко филе од фурна
      • Телешко ребро Американо (телешко ребро без коска, сенф, мед, зачини)
      ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ - МОРСКО
      • Браницин на жар
      • Орада на жар
      • Риба лист во лимонов сос
      • Риба лист пржен
      • Браницин ал пане неро (филиран бранцин, тесто од мастило од сипа, сипа, салата)
      • Лосос во кара од зелени зачини (филе од лосос, лешници, путер, зачински тревки)
      • Липњи на жар
      • Гамбери на жар
      • Октопод на жар
      • МОРСКА РИБА ОД ОТВОРЕНО(ДИВА)
      • Бранцин
      • Орада
      • Зубатац
      • Лист
      • СЕЗОНСКА РИБА
      • Сан Пјер
      • Шкрпина
      • Грдобина
      • Ластовица
      • Калкан-Рамбо
      • Барбуни
      • Баклар
      • Лосос
      • СЕЗОНСКИ РАКОВИ
      • Јастог (на жар, на бузара, паста)
      • Шкампи (на жар, на бузара, паста)
      • Начин на припрема - жар, сол, фурна, сос од лимон, Аква паца
      ДЕСЕРТИ
      • Чоколадна торта ала Мулино
      • Панакота
      • Крем Карамел
      • Милефољи
      • Лава десерт(топло ладен колач)
      • Чоколаден мус
      • Чизкејк
      • Сецкани палачинки ала Даља
      • Палачинки со Нутела
      • Овошна салата
      • Овошен ордевер
      • Порција сладолед
      • СЕЗОНСКИ ДЕСЕРТИ
      • Баклава
      • Печено јаболко
      • Печена тиква
      • Варена дуња
      • Жито
      • Кадаиф
      • Медитерански микс (избор на 5 десерти)
      • Ориентален микс (избор на 5 десерти)
      КАФЕ
      • Еспресо
      • Макијато
      • Капучино
      • Капучино со крем
      • Нескафе
      • Ice Caffe
      • Ладно еспресо
      • Ладно капучино
      • Домашно кафе
      • Чај
      • Топло чоколадо
      • АПЕТИСАНИ
      • Бадеми
      • Лешници
      • Ф'стаци
      Локација
      Инфо

      Ресторан Воденица Мулино

      Адреса: Ул. Теодосиј Гологанов 69
      Веб сајт: http://www.vodenicamulino.com.mk
      Е-пошта: info@vodenicamulino.com.mk
      Места за седење (внатре): 100
      Места за седење (надвор): 100
      Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
      Јазици: Англиски, Италијански
      Паркинг: Градски паркинг 200
      Работно време: 12:00-24:00 Недела не работи
      Вид на музика: Италијанска
      Датум на отворање: 07.04.2003
      Посети на web страницата: 16353
      Безжичен интернет пристап (WiFi)



      Во моментов нема ниту еден коментар!
      Одберете начин кој највеќе ви одговара и
      РЕЗЕРВИРАЈТЕ
      БРЗА резервација, потврда за неколку минути
      Датум
      Време
      Бр. гости
      Може да одберете опција
      и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
      Или јавете се на:
      02 3085600 локал 602
      РЕЗЕРВИРАЈ