Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Вевчани

Ресторан Виа Игнација

  Галерија:
  360°
  Опис

  ВО НЕДОПРЕНАТА ПРИРОДА НА ИСТОРИСКОТО ВЕВЧАНИ, РЕСТОРАН "ВИА ИГНАЦИЈА"

  Како дел од реномираната градежна компанија "ВИА", во атарот на историското Вевчани, веќе 25 години, егзистира ресторанот "ВИА ИГНАЦИЈА", кој прерасна во синоним за одличен вкус и високи угостителски стандарди, кои во спој со традиционалното вевчанско гостопримство и автентичниот природен амбиент, создадаваат место кое пленува од првиот миг. Далеку од градската врева на само неколку километри од охридското крајбрежје, во атарот на историското Вевчани, врвните професионални кувари за вас ја приготуваат највкусната храна, чиј почеток и крај се оригиналните рецепти и гурманската кујна.


  Како резултат на долгогодишното искуство и посветеноста на персоналот, "ВИА" стана синоним за голем број уникатни специјалитети кои се совршен спој на традиционалната македонска и интернационална храна.

  Распослан во подножјето на планината Јаблабница, Ресторанот пленува со сопствената архитектонска посебност, која е надополнета со природните убавини кои го опкружуваат. Вевчанските извори, големиот број историски локалитети, цркви и манастири, како и бујната шума се вистинска причина да посветите дел од вашето време за забава и дружење.

  Ресторанот има капацитет од 150 гости, а располага и со ВИП салон, голема тераса, сопствен рибник, детско катче, голема полјана, како и паркинг простор за 50 возила.

  Водејќи се од потребите на гостите, како дел од Ресторанот функционира и апартманско сместување од највисока категорија.

  Наспроти динамичното секојдневие "ВИА ИГНАЦИЈА" е одличен избор за вашиот одмор, прекрасни семејни ручеци, прослави, конференции или конгреси.

  Професионалниот тим на ресторанот е во секое време на ваша услуга да се погрижи во целост да се посветите на вашето неоповторливо пријатно уживање, кое ќе ве поттикне постојано да се навраќате во "ВИА ИГНАЦИЈА" и во Вевчани.

  Инфо

  Ресторан Виа Игнација

  Адреса: Вевчани
  Веб сајт: http://www.viaignatia.mk
  Е-пошта: viaignatia@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 110
  Места за седење (надвор): 150
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Работно време: 10:00/24:00
  Датум на отворање: 07.20.1984
  Посети на web страницата: 2091
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   360°
   Опис

   ВО НЕДОПРЕНАТА ПРИРОДА НА ИСТОРИСКОТО ВЕВЧАНИ, РЕСТОРАН "ВИА ИГНАЦИЈА"

   Како дел од реномираната градежна компанија "ВИА", во атарот на историското Вевчани, веќе 25 години, егзистира ресторанот "ВИА ИГНАЦИЈА", кој прерасна во синоним за одличен вкус и високи угостителски стандарди, кои во спој со традиционалното вевчанско гостопримство и автентичниот природен амбиент, создадаваат место кое пленува од првиот миг. Далеку од градската врева на само неколку километри од охридското крајбрежје, во атарот на историското Вевчани, врвните професионални кувари за вас ја приготуваат највкусната храна, чиј почеток и крај се оригиналните рецепти и гурманската кујна.


   Како резултат на долгогодишното искуство и посветеноста на персоналот, "ВИА" стана синоним за голем број уникатни специјалитети кои се совршен спој на традиционалната македонска и интернационална храна.

   Распослан во подножјето на планината Јаблабница, Ресторанот пленува со сопствената архитектонска посебност, која е надополнета со природните убавини кои го опкружуваат. Вевчанските извори, големиот број историски локалитети, цркви и манастири, како и бујната шума се вистинска причина да посветите дел од вашето време за забава и дружење.

   Ресторанот има капацитет од 150 гости, а располага и со ВИП салон, голема тераса, сопствен рибник, детско катче, голема полјана, како и паркинг простор за 50 возила.

   Водејќи се од потребите на гостите, како дел од Ресторанот функционира и апартманско сместување од највисока категорија.

   Наспроти динамичното секојдневие "ВИА ИГНАЦИЈА" е одличен избор за вашиот одмор, прекрасни семејни ручеци, прослави, конференции или конгреси.

   Професионалниот тим на ресторанот е во секое време на ваша услуга да се погрижи во целост да се посветите на вашето неоповторливо пријатно уживање, кое ќе ве поттикне постојано да се навраќате во "ВИА ИГНАЦИЈА" и во Вевчани.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Виа Игнација

   Адреса: Вевчани
   Веб сајт: http://www.viaignatia.mk
   Е-пошта: viaignatia@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 110
   Места за седење (надвор): 150
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Работно време: 10:00/24:00
   Датум на отворање: 07.20.1984
   Посети на web страницата: 2091
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 550
   РЕЗЕРВИРАЈ