Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Везилка

  Галерија:
  Опис

  Везилка е нов ресторан за свадби, деловни настани и прослави кој се наоѓа на булевар Првомајска во Кисела Вода и ќе започне со работа во мај 2014 година. Инспирацијата за овој ресторан доаѓа од македонската Везилка и нејзиното внимание за деталите, нејзината силна поврзаност со македонската свадба и невестинскиот вез, како и од уникатноста на нашиот традиционален вез.

  Ресторан Везилка е современ, модерен и елегантен простор кој е дизајниран за да ги импресионира дури и тие со највисоки стандарди.

  Главната ориентација на Везилка е одржување летни свадби па затоа и самиот ресторан е проектиран и дизајниран според тие потреби а ова значи:

  -Летна тераса од 700м2 која целосно е покриена со уникатен дизајн на бела мембрана (тенда) -Оптимален капацитет од 300 гости и максимален од 450 гости -Голема современа кујна според HACCP -Два шанка -Простор за играње од 150 м2 -Голема сцена за музиката -Специјална конструкција околу целата тераса за поставување декорации, светло, аудио опрема и визуелна опрема -Посебен простор за пречек и за фотографирање со гостите -Тоалет само за невестата -

  Сопствен паркинг-простор за 100 возила

  Везилка е нов кетеринг сервис во Скопје, Ваш избор за неодолива храна и незаборавно искуство за секакви пригоди. Везилка нуди свежа, вкусна и професионално подготвена храна и беспрекорна услуга за Вашата забава, роденден, свадба, матура по симболични цени.

  Везилка кетеринг опфаќа приготвување, превоз, поставување и послужување на храната и пијалоците по највисоки стандарди. Доколку имате своја замисла или комбинација за храна или пијалок слободно контактирајте не за да ја оствариме вашата желба и идеја.

  Инфо

  Ресторан Везилка

  Адреса: Бул. Првомајска 174 (пред стаклара)
  Веб сајт: http://vezilka.com
  Е-пошта: info@vezilka.com
  Места за седење (внатре): 80
  Места за седење (надвор): 450
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100 бесплатно
  Работно време: 08:00 - 24:00/01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 05.01.2014
  Посети на web страницата: 14413
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Везилка е нов ресторан за свадби, деловни настани и прослави кој се наоѓа на булевар Првомајска во Кисела Вода и ќе започне со работа во мај 2014 година. Инспирацијата за овој ресторан доаѓа од македонската Везилка и нејзиното внимание за деталите, нејзината силна поврзаност со македонската свадба и невестинскиот вез, како и од уникатноста на нашиот традиционален вез.

   Ресторан Везилка е современ, модерен и елегантен простор кој е дизајниран за да ги импресионира дури и тие со највисоки стандарди.

   Главната ориентација на Везилка е одржување летни свадби па затоа и самиот ресторан е проектиран и дизајниран според тие потреби а ова значи:

   -Летна тераса од 700м2 која целосно е покриена со уникатен дизајн на бела мембрана (тенда) -Оптимален капацитет од 300 гости и максимален од 450 гости -Голема современа кујна според HACCP -Два шанка -Простор за играње од 150 м2 -Голема сцена за музиката -Специјална конструкција околу целата тераса за поставување декорации, светло, аудио опрема и визуелна опрема -Посебен простор за пречек и за фотографирање со гостите -Тоалет само за невестата -

   Сопствен паркинг-простор за 100 возила

   Везилка е нов кетеринг сервис во Скопје, Ваш избор за неодолива храна и незаборавно искуство за секакви пригоди. Везилка нуди свежа, вкусна и професионално подготвена храна и беспрекорна услуга за Вашата забава, роденден, свадба, матура по симболични цени.

   Везилка кетеринг опфаќа приготвување, превоз, поставување и послужување на храната и пијалоците по највисоки стандарди. Доколку имате своја замисла или комбинација за храна или пијалок слободно контактирајте не за да ја оствариме вашата желба и идеја.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Везилка

   Адреса: Бул. Првомајска 174 (пред стаклара)
   Веб сајт: http://vezilka.com
   Е-пошта: info@vezilka.com
   Места за седење (внатре): 80
   Места за седење (надвор): 450
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100 бесплатно
   Работно време: 08:00 - 24:00/01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 05.01.2014
   Посети на web страницата: 14413
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 698
   РЕЗЕРВИРАЈ