Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Вергина

  Галерија:
  Опис

  Во рамките на хотелскиот комплекс од неодамна почна да функционира и новоотворениот ресторан за секаков вид на прослави. На само 2 км од центарот на Скопје, во духот на медитеранската архитектура, нашиот ресторан Ви нуди незаборавно доживување, со прекрасен поглед кон срцето на градот, опкружен со зеленило и водени површини, прави да се чувствувате како да сте далеку од урбаниот метеж и секојдневие.

  Ресторанот располага со капацитет од преку 250 места за седење, сите покриени и заштитени од временски влијанија, со можност за флексибилен распоред во зависност од пригодата, по желба на клиентите. Препуштете ни ја нас организацијата на најважните моменти од Вашите животи, а од тука понесете прекрасни спомени и моменти.

  СОДРЖИНИ НА РЕСТОРАНОТ

  * преку 250 места за седење, целосно покриени и заштитени од временски влијанија
  * танцувачки подиум од 200 м2, со можност за негово покривање
  * обезбеден паркинг простор за 80 возила
  * најсовремена кујна според НААСР стандард
  * посебна просторија со тоалет на располагање на младите и одлагање на подароци и освежување
  * специјални светлосни ефекти на подиумот
  * можност за обезбедување на професионални соработници за декорација на просторот и фотографирање и снимање на настаните

  ПРОМОЦИИИ

  * апартман за младите за првата брачна вечер
  * украсни навлаки за столчињата
  * невестинска торта
  * шампањско
  * промотивни услови за сместување на потенцијалните гости на свадбата кои се надвор од градот или државата во нашиот хотелски комплекс.

  Посетете ја нашата Фејсбук страница

  Инфо

  Ресторан Вергина

  Адреса: Бул. 8-ми Септември бр. 21
  Веб сајт: http://hotelvergina.com
  Е-пошта: verginarestaurant@gmail.com
  Места за седење (надвор): 250
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 80
  Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
  Вид на музика: По ваш избор
  Датум на отворање: 01.07.2015
  Посети на web страницата: 12492
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Facebook
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Во рамките на хотелскиот комплекс од неодамна почна да функционира и новоотворениот ресторан за секаков вид на прослави. На само 2 км од центарот на Скопје, во духот на медитеранската архитектура, нашиот ресторан Ви нуди незаборавно доживување, со прекрасен поглед кон срцето на градот, опкружен со зеленило и водени површини, прави да се чувствувате како да сте далеку од урбаниот метеж и секојдневие.

   Ресторанот располага со капацитет од преку 250 места за седење, сите покриени и заштитени од временски влијанија, со можност за флексибилен распоред во зависност од пригодата, по желба на клиентите. Препуштете ни ја нас организацијата на најважните моменти од Вашите животи, а од тука понесете прекрасни спомени и моменти.

   СОДРЖИНИ НА РЕСТОРАНОТ

   * преку 250 места за седење, целосно покриени и заштитени од временски влијанија
   * танцувачки подиум од 200 м2, со можност за негово покривање
   * обезбеден паркинг простор за 80 возила
   * најсовремена кујна според НААСР стандард
   * посебна просторија со тоалет на располагање на младите и одлагање на подароци и освежување
   * специјални светлосни ефекти на подиумот
   * можност за обезбедување на професионални соработници за декорација на просторот и фотографирање и снимање на настаните

   ПРОМОЦИИИ

   * апартман за младите за првата брачна вечер
   * украсни навлаки за столчињата
   * невестинска торта
   * шампањско
   * промотивни услови за сместување на потенцијалните гости на свадбата кои се надвор од градот или државата во нашиот хотелски комплекс.

   Посетете ја нашата Фејсбук страница

   Локација
   Инфо

   Ресторан Вергина

   Адреса: Бул. 8-ми Септември бр. 21
   Веб сајт: http://hotelvergina.com
   Е-пошта: verginarestaurant@gmail.com
   Места за седење (надвор): 250
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 80
   Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
   Вид на музика: По ваш избор
   Датум на отворање: 01.07.2015
   Посети на web страницата: 12492
   Безжичен интернет пристап (WiFi)
   Социјални мрежи: Facebook


   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 598
   РЕЗЕРВИРАЈ