Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Италијански ресторани > Скопје

Ресторан Венето

  Галерија:
  Опис

  Добре дојдовте во Венето!
  Убавината и среќата се во она место каде што можете целосно да сте релаксирани и опуштени!
  Место кое го знаете како својата дланка, а сепак, место кое постојано ќе Ве изненадува и ќе Ви открива нови нешта. Ако баравте такво место и имате префинет вкус, го имаме вистинското за Вас - Венето!
  Ресторанот Венето преку храната што Ви ја нуди ќе Ве внесе во магичната приказна на Медитеранот.
  Венето е зачекорување во светот на вкусовите, кои се доведени до совршенство и чии рецепти се усовршувани со векови. Магијата на Медитеранот не е само во храната, таа е и во луѓето, во нивниот дух и славењето на убавините на животот. Оваа магија и позитивен дух, преку ресторанот Венето Ви ја пренесуваме и во Скопје.
  Со богатото мени составено од најдобрите специјалитети од
  Медитеранот, нашиот ресторан ќе Ви послужи вистинска храна за душата. 

  Уживајте!
  Со почит,
  тимот на ВЕНЕТО

  Инфо

  Ресторан Венето

  Адреса: Сити Мол 2-кат
  Веб сајт: http://veneto.mk
  Е-пошта: veneto@veneto.mk
  Места за седење (внатре): 200
  Места за седење (надвор): 50
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Платен паркинг
  Вид на музика: Италијанска
  Датум на отворање: 02.09.2016
  Посети на web страницата: 15832
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Добре дојдовте во Венето!
   Убавината и среќата се во она место каде што можете целосно да сте релаксирани и опуштени!
   Место кое го знаете како својата дланка, а сепак, место кое постојано ќе Ве изненадува и ќе Ви открива нови нешта. Ако баравте такво место и имате префинет вкус, го имаме вистинското за Вас - Венето!
   Ресторанот Венето преку храната што Ви ја нуди ќе Ве внесе во магичната приказна на Медитеранот.
   Венето е зачекорување во светот на вкусовите, кои се доведени до совршенство и чии рецепти се усовршувани со векови. Магијата на Медитеранот не е само во храната, таа е и во луѓето, во нивниот дух и славењето на убавините на животот. Оваа магија и позитивен дух, преку ресторанот Венето Ви ја пренесуваме и во Скопје.
   Со богатото мени составено од најдобрите специјалитети од
   Медитеранот, нашиот ресторан ќе Ви послужи вистинска храна за душата. 

   Уживајте!
   Со почит,
   тимот на ВЕНЕТО

   Локација
   Инфо

   Ресторан Венето

   Адреса: Сити Мол 2-кат
   Веб сајт: http://veneto.mk
   Е-пошта: veneto@veneto.mk
   Места за седење (внатре): 200
   Места за седење (надвор): 50
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Платен паркинг
   Вид на музика: Италијанска
   Датум на отворање: 02.09.2016
   Посети на web страницата: 15832
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 605
   РЕЗЕРВИРАЈ