Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Охрид

Ресторан Тино Св. Стефан

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Тино Св. Стефан

  Адреса: Свети Стефан
  Веб сајт: http://www.hoteltino-svstefan.com
  Е-пошта: tino_svstefan@t-home.mk
  Места за седење (внатре): 200
  Места за седење (надвор): 50
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски, Германски, Албански, Италиански
  Паркинг: 50
  Работно време: 07:00-24:00/ 07:00-01:00
  Вид на музика: Староградска, Интернационална
  Датум на отворање: 02.10.2016
  Посети на web страницата: 7789
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Го продолжуваме брендот на услуга од највисок квалитет, врвна организација и гостопримство во нашиот нов Хотел/Ресторан - Тино Свети Стефан.

   Идеално место да се опуштите и да уживате во пијалок, извонредна храна и вечери исполнети со староградска акустична музика, која го доловува интимниот амбиент.

   Уживајте во националната и интернационалната кујна, слатководни и морски специјалитети, а посебно изненадување на гостите претставуваат специјалитетите од италијанската кујна кои со многу внимание ги подготвува самата сопственичка чии корени потекнуваат од Италија.

   Уживајте во вкусот на најдобрите македонски и интернационални вина.

   За гостите во ресторанот - бесплатен интернет пристап.

   Врвна услуга, пријатен амбиент.

   Дојдете и посетете не.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Тино Св. Стефан

   Адреса: Свети Стефан
   Веб сајт: http://www.hoteltino-svstefan.com
   Е-пошта: tino_svstefan@t-home.mk
   Места за седење (внатре): 200
   Места за седење (надвор): 50
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски, Германски, Албански, Италиански
   Паркинг: 50
   Работно време: 07:00-24:00/ 07:00-01:00
   Вид на музика: Староградска, Интернационална
   Датум на отворање: 02.10.2016
   Посети на web страницата: 7789
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 596
   РЕЗЕРВИРАЈ