Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Винарска визба > Кавадарци

Винарска визба Тиквеш

  Галерија:
  360°
  Инфо

  Винарска визба Тиквеш

  Адреса: Индустриска бр.2 Кавадарци
  Е-пошта: tours@tikves.com.mk
  Места за седење (внатре): 60
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: македонски, англиски, српски, хрватски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 10:00h - 18:00h
  Датум на отворање: 11.28.2016
  Посети на web страницата: 5623
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   360°
   Опис

   Винарската визба "Тиквеш" нуди целосно уживање за оние што сакаат да се нурнат во убавините на светот на виното прикажани преку историјата на визбата и прошетка низ винскиот подрум и да го почувствуваат духот и карактерот на поднебјето со дегустација на врвните вина на "Тиквеш"

   Посетителите можат да ги откријат тајните на мајсторите за вино на винарницата со најдолга традиција во овој дел од Европа и да уживаат во примамливи комбинации на храна и вино.

   Локација
   Инфо

   Винарска визба Тиквеш

   Адреса: Индустриска бр.2 Кавадарци
   Е-пошта: tours@tikves.com.mk
   Места за седење (внатре): 60
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: македонски, англиски, српски, хрватски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 10:00h - 18:00h
   Датум на отворање: 11.28.2016
   Посети на web страницата: 5623
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 568
   РЕЗЕРВИРАЈ