Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Рибни ресторани > Скопје

Ресторан Плаза Фиш

  Галерија:
  Опис

  Рибен ресторан во градот кој нуди медитеранска атмосфера и специјалитети за сите љубители на свежи морски плодови, рецепти и вкусови од медитеранот - PLAZA FISH Restaurant!

  Уникатно дизајниран, уреден во модерен стил и доза на традиција, за сите што сакаат да се чувствуваат пријатно и опуштено во кој било период од денот. Главниот шеф преку мешавината на рецептите од медитеранот и неговите влијанија, ги буди сетилата на мирис и вкус, отворајќи го апетитот и поттикнувајќи ја желбата кај гостите да вкусат нешто ново, уникатно и вкусно од PLAZA FISH Restaurant.

  Тоа што го прави овој ресторан посебен е реномираниот шеф од Грција Тсиамис Василиос кој со своето познавање во ова поле го доловува афтентичниот вкус на специјалитетите кои со својот мирис и вкус за момент ќе ве однесат на медитеранот!

  Овој ново отворен ресторан се наоѓа во центарот на Скопје, во склоп на хотелот TCC Grand Plaza!

  Инфо

  Ресторан Плаза Фиш

  Адреса: Октомвриска Револуција 2/2
  Веб сајт: http://tccgrandplaza.com
  Е-пошта: info@tccgrandplaza.com
  Места за седење (внатре): 100
  Места за седење (надвор): 150
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 80
  Работно време: 08:00-24:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 09.19.2012
  Посети на web страницата: 9786
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Рибен ресторан во градот кој нуди медитеранска атмосфера и специјалитети за сите љубители на свежи морски плодови, рецепти и вкусови од медитеранот - PLAZA FISH Restaurant!

   Уникатно дизајниран, уреден во модерен стил и доза на традиција, за сите што сакаат да се чувствуваат пријатно и опуштено во кој било период од денот. Главниот шеф преку мешавината на рецептите од медитеранот и неговите влијанија, ги буди сетилата на мирис и вкус, отворајќи го апетитот и поттикнувајќи ја желбата кај гостите да вкусат нешто ново, уникатно и вкусно од PLAZA FISH Restaurant.

   Тоа што го прави овој ресторан посебен е реномираниот шеф од Грција Тсиамис Василиос кој со своето познавање во ова поле го доловува афтентичниот вкус на специјалитетите кои со својот мирис и вкус за момент ќе ве однесат на медитеранот!

   Овој ново отворен ресторан се наоѓа во центарот на Скопје, во склоп на хотелот TCC Grand Plaza!

   Локација
   Инфо

   Ресторан Плаза Фиш

   Адреса: Октомвриска Револуција 2/2
   Веб сајт: http://tccgrandplaza.com
   Е-пошта: info@tccgrandplaza.com
   Места за седење (внатре): 100
   Места за седење (надвор): 150
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 80
   Работно време: 08:00-24:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 09.19.2012
   Посети на web страницата: 9786
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 768
   РЕЗЕРВИРАЈ