Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Тамбура

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Тамбура

  Адреса: Бул. Јане Сандански 9а
  Е-пошта: filip_sazdovski@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 60
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Бесплатен
  Работно време: 09:00 / 24:00
  Вид на музика: Староградска, викенд жива музика
  Датум на отворање: 11.17.2016
  Посети на web страницата: 5492
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Гостилница Тамбура е место одделено од секојдневниот градски метеж, модерно, уникатно но сепак традиционално. Ја нуди традиционалната македонска кујна на уникатен начин кој на секој би му се допаднал.

   Гостилница Тамбура се наоѓа во Нас.Аеродром позади 7ца. Пријатна атмосфера, одличен амбиент, вкусна храна, достапни цени. Паркинг бесплатен

   Препорачуваме да пробате скара во Тамбура ... свежо месо од домашно производство во соработка со компанија Атанасовски.

   Ве очекуваме ...

   Локација
   Инфо

   Гостилница Тамбура

   Адреса: Бул. Јане Сандански 9а
   Е-пошта: filip_sazdovski@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 60
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Бесплатен
   Работно време: 09:00 / 24:00
   Вид на музика: Староградска, викенд жива музика
   Датум на отворање: 11.17.2016
   Посети на web страницата: 5492
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 569
   РЕЗЕРВИРАЈ