Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Струга

Ресторан Св. Никола

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Св. Никола

  Адреса: Гоце Делчев 88
  Веб сајт: http://www.restoransvnikola.mk
  Е-пошта: damjan.janevski97@gmail.com
  Места за седење (внатре): 70
  Места за седење (надвор): 50
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 10
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Староградска
  Датум на отворање: 01.01.1991
  Посети на web страницата: 7972
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА
  • Ордевер
  • Мешан ордевер
  • Кашкавал
  • Сирење
  ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА
  • Похован кашкавал
  • Сирење на скара
  ЧОРБИ
  • Телешка чорба
  • Пилешка чорба
  • Рибја чорба
  САЛАТИ
  • Мешана салата
  • Шопска салата
  • Грчка салата
  • Македонска салата
  • Српска салата
  • Таратур
  • Макало
  • Толчени пиперки
  • Мала салата
  • Зелка салата
  ЈАДЕЊЕ ПО ПОРАЧКА
  • Селско месо
  • Полнета вешалица
  • Свиинска вешалица 250гр.
  • Свинска кременадла 250гр.
  • Свинско ребро 250гр.
  • Свинско филе 250 гр.
  • Свински ражнич 250гр.
  • Свински увијач 250гр.
  • Свински врат 250гр.
  • Чадена сланина 250 гр.
  • Месо од каче 250гр.
  • Чаден домашен колбас 250гр.
  • Телешки џигер 250гр.
  • Пилешки стек 250гр.
  • Пилешки ражнич 250 гр.
  • Пилешки увијач 250гр.
  • Телешки бифтек 250гр
  • Телешка кременадла 250гр
  • Рамстек 250гр
  • Полнет стек 250гр
  • Похован стек 250гр.
  • Пилешки прсти 250гр.
  • Бечка шницла 250гр.
  • Свинско печење 250гр.
  • Мускул во сос 250гр.
  ПЛЕСКАВИЦИ
  • Воденичарска 250 гр ... 450 гр
  • Шарска 250 гр 450гр
  • Ловечка 250 гр. 450гр
  • Македонка 250 гр 450гр
  • Гевреци 250гр
  • Уштипци 40гр
  • Кебапи 12 парче
  • Чикенбургер
  • Плескавица мала 120гр
  ГОТОВИ ЈАДЕЊА
  • Говедски гулаш
  • Тавче гравче
  • Сарма
  • Полнета пиперка
  ЈАДЕЊА ОД РИБА
  • Охридска пастрмка 1 кг
  • Белвица 1кг
  • Крап 1кг
  • Јагула на струшки начин 1кг
  • Плашици 1кг
  • Мавровска пастрмка 1кг
  ДЕСЕРТИ
  • Сладолед
  • Овошна салата
  • Палачинки
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Добредојдовте и бидете наш драг гостин!

   Уживајте во вкусните чорби, салати и најубавата скара подготвена на жар за на крај да се засладите со прекрасните десерти.

   Ноќите исполнети со староградска музика во овој ресторан ќе ви го доловат интимниот амбиент од нашето минато!

   Мени
   ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА
   • Ордевер
   • Мешан ордевер
   • Кашкавал
   • Сирење
   ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА
   • Похован кашкавал
   • Сирење на скара
   ЧОРБИ
   • Телешка чорба
   • Пилешка чорба
   • Рибја чорба
   САЛАТИ
   • Мешана салата
   • Шопска салата
   • Грчка салата
   • Македонска салата
   • Српска салата
   • Таратур
   • Макало
   • Толчени пиперки
   • Мала салата
   • Зелка салата
   ЈАДЕЊЕ ПО ПОРАЧКА
   • Селско месо
   • Полнета вешалица
   • Свиинска вешалица 250гр.
   • Свинска кременадла 250гр.
   • Свинско ребро 250гр.
   • Свинско филе 250 гр.
   • Свински ражнич 250гр.
   • Свински увијач 250гр.
   • Свински врат 250гр.
   • Чадена сланина 250 гр.
   • Месо од каче 250гр.
   • Чаден домашен колбас 250гр.
   • Телешки џигер 250гр.
   • Пилешки стек 250гр.
   • Пилешки ражнич 250 гр.
   • Пилешки увијач 250гр.
   • Телешки бифтек 250гр
   • Телешка кременадла 250гр
   • Рамстек 250гр
   • Полнет стек 250гр
   • Похован стек 250гр.
   • Пилешки прсти 250гр.
   • Бечка шницла 250гр.
   • Свинско печење 250гр.
   • Мускул во сос 250гр.
   ПЛЕСКАВИЦИ
   • Воденичарска 250 гр ... 450 гр
   • Шарска 250 гр 450гр
   • Ловечка 250 гр. 450гр
   • Македонка 250 гр 450гр
   • Гевреци 250гр
   • Уштипци 40гр
   • Кебапи 12 парче
   • Чикенбургер
   • Плескавица мала 120гр
   ГОТОВИ ЈАДЕЊА
   • Говедски гулаш
   • Тавче гравче
   • Сарма
   • Полнета пиперка
   ЈАДЕЊА ОД РИБА
   • Охридска пастрмка 1 кг
   • Белвица 1кг
   • Крап 1кг
   • Јагула на струшки начин 1кг
   • Плашици 1кг
   • Мавровска пастрмка 1кг
   ДЕСЕРТИ
   • Сладолед
   • Овошна салата
   • Палачинки
   Локација
   Инфо

   Ресторан Св. Никола

   Адреса: Гоце Делчев 88
   Веб сајт: http://www.restoransvnikola.mk
   Е-пошта: damjan.janevski97@gmail.com
   Места за седење (внатре): 70
   Места за седење (надвор): 50
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 10
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Староградска
   Датум на отворање: 01.01.1991
   Посети на web страницата: 7972
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 955
   РЕЗЕРВИРАЈ