Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Старо Буре (Кучково)

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Старо Буре (Кучково)

  Адреса: Кучково
  Места за седење (внатре): 180
  Места за седење (надвор): 300
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Староградска
  Датум на отворање: 07.30.2014
  Посети на web страницата: 28102
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  5.0
  Вкусно!
  5.0 Храна
  5.0 Услуга
  5.0 Амбиент
  5.0 Цена/Квалитет
  5.0
  Dejan Bozhinoski - 28.12.2017 2 0

  Одличен амбиент, одлична услуга, одлична кујна! Препорачувам за сите кои сакаат да се одделат од Скопската бука!


  5.0
  Dejan Bozhinoski - 28.12.2017 2 0

  Одличен амбиент, одлична услуга, одлична кујна! Препорачувам за сите кои сакаат да се одделат од Скопската бука!


  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис
   Локација
   Инфо

   Ресторан Старо Буре (Кучково)

   Адреса: Кучково
   Места за седење (внатре): 180
   Места за седење (надвор): 300
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Староградска
   Датум на отворање: 07.30.2014
   Посети на web страницата: 28102
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   5.0
   Вкусно!
   5.0 Храна
   5.0 Услуга
   5.0 Амбиент
   5.0 Цена/Квалитет
   5.0
   Dejan Bozhinoski - 28.12.2017 2 0

   Одличен амбиент, одлична услуга, одлична кујна! Препорачувам за сите кои сакаат да се одделат од Скопската бука!


   5.0
   Dejan Bozhinoski - 28.12.2017 2 0

   Одличен амбиент, одлична услуга, одлична кујна! Препорачувам за сите кои сакаат да се одделат од Скопската бука!


   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 652
   РЕЗЕРВИРАЈ