Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Старо Буре

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Старо Буре

  Адреса: Булевар Партизански Одреди Т.Ц Лептокарија
  Е-пошта: starobure@restorani.com.mk
  Места за седење (внатре): 120
  Места за седење (надвор): 150
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 50
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Староградска
  Датум на отворање: 01.01.2007
  Посети на web страницата: 22501
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторанот Старо Буре е во традиционален македонски стил кој располага и ве поканува да ги вкусите разните национални специјалитети и скара на ќумур.

   "НОВО во гостилница "СТАРО БУРЕ" Ви препорачуваме да ги пробате пиците и пастрмајлиите подготвени во фурна на дрва и специјалитетот на куќата ребро во фурна.

   Повелете уверете се!!!

   Локација
   Инфо

   Гостилница Старо Буре

   Адреса: Булевар Партизански Одреди Т.Ц Лептокарија
   Е-пошта: starobure@restorani.com.mk
   Места за седење (внатре): 120
   Места за седење (надвор): 150
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 50
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Староградска
   Датум на отворање: 01.01.2007
   Посети на web страницата: 22501
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 949
   РЕЗЕРВИРАЈ