За Нас

Спортска меана е уникатно место лоцирано во Ново Лисиче со капацитет од 160 гости и 12-годишна традиција, кадешто може да се вкуси свежа храна приготвена на жар.

Нашата уникатност се наоѓа во можноста за трансформација од пријатно катче за семејни ручеци и место за најдобри забави со жива акустична музика во место за следење спортски настани каде што како пионери во оваа приказна нудиме најдобра атмосфера. Оваа спортска меана претставува еден вид спортски музеј поради тоа што имаме изложено бројни уникатни предмети од различни спортски настани. Иако не се наоѓаме во центарот на градот, со гордост може да кажеме дека сме посетени од гости од целата држава. Проверете зошто е тоа така.

Ве очекуваме!


Видое Смилевски Бато 10

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 78 227 864

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Видое Смилевски Бато 10
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 45
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 110
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска
Отворен на Отворен на: 2007
Посети Посети: 2447

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Лига на шампиони

Среда 09:00 - 00:00 Лига на шампиони

Четврток 09:00 - 00:00 Лига Европа

Петок 09:00 - 00:00 ОРКЕСТАР КАЛДРМА и 10 % попуст за понежниот пол

Сабота 09:00 - 00:00 Жива свирка со различни бендови

Недела 09:00 - 00:00 10 %попуст за семеен ручек

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.6

Храна5

Услуга4.5

Амбиент4

Цена5

Последни коментари

Dimitar Trajkovski на 26.06.2019 коментирано:
Odlicno mesto i odlicni ceni pristapni za sekoj dzep

Оцена5
Marjan Belevski на 17.07.2019 коментирано:
Hranata e odlicna. Preporacuvam sarska ili dimena polneta vesalica. Sportsko meze izgleda interesno. Izbegnuvajte da sednete pod tendata ako e soncevo. Cenite se sosem prifatlivi.

Оцена4.25

Контакт