Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Соул Кичен Бар

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Соул Кичен Бар

  Адреса: Кеј 13-ти Ноември бр.8
  Е-пошта: soulkitchenskopje@gmail.com
  Места за седење (внатре): 170
  Места за седење (надвор): 160
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Работно време: 08:00 / 24:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 04.09.2016
  Посети на web страницата: 7866
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Во центарот на градот, на кејот на Вардар се наоѓа Соул Кичен Бар, катче кои овозможува максимално опуштање на сите човекови сетила.

   Ресторанот е спој на традицијата и модерното во секоја смисла на зборот. Богатиот ентериер облагодарен со оревово дрво му дава посебна топлина на просторот.

   Акцентот на храната во Соул Кичен Бар е ставен на балканските специјалитети. Нашиот готвачки тим може да ви го понуди совршениот баланс помеѓу традиционалниот и модерниот начин на приготвување на храната.

   Позитивниот дух на вработените пренесен на храната која се подготвува со многу љубов ќе го направи вашиот престој во Соул Кичен Бар незаборавен по кој ќе се чуствувате среќни и задоволни.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Соул Кичен Бар

   Адреса: Кеј 13-ти Ноември бр.8
   Е-пошта: soulkitchenskopje@gmail.com
   Места за седење (внатре): 170
   Места за седење (надвор): 160
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Работно време: 08:00 / 24:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 04.09.2016
   Посети на web страницата: 7866
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 571
   РЕЗЕРВИРАЈ