Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Скара Бар

  Галерија:
  Опис

  Скара Бар е првиот отмен ресторан за вистинските мераклии. Гостилницата Скара Бар со својата карактеристична национална кујна ве кани да дојдете и уживате во големиот избор на традиционални јадења.

  Кај нас може да добиете се: од предјадења и дневни специјалитети, чорби, гравче, сарми и други готвени јадења, до јадења под вршник, старинско лепче, пинџур... до најмодерни специјалитети, печења, риба и морски плодови, сосеви, проследени со најквалитетни вина и десерти.

  Наши редовни гости се најголемите мераклии и боеми - од истакнати академци, глумци, естрадни личности, режисери, спортисти, политичари, амбасадори... Во менито на СкараБар има голем избор на домашни и странски пијалоци, алкохолни и безалкохолни.

  Скара Бар ви нуди прекрасен начин да го започнете денот, пријатно да го поминете својот деловен ручек или незаборавно да ја завршите вечерта со жива музика, со мајсторите на прекрасната македонска песна.

  Добредојдовте!

  Инфо

  Гостилница Скара Бар

  Адреса: Варшавска 70, Скопје
  Веб сајт: http://www.skarabar.mk
  Е-пошта: info@skarabar.mk
  Места за седење (внатре): 35
  Места за седење (надвор): 85
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Бесплатен
  Работно време: Понеделник-Четврток 09:00/24:00 Петок -Сабота 09:00/01:00 Недела 12:00/24:00
  Вид на музика: Жива музика
  Датум на отворање: 04.29.2013
  Посети на web страницата: 6716
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Facebook
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Скара Бар е првиот отмен ресторан за вистинските мераклии. Гостилницата Скара Бар со својата карактеристична национална кујна ве кани да дојдете и уживате во големиот избор на традиционални јадења.

   Кај нас може да добиете се: од предјадења и дневни специјалитети, чорби, гравче, сарми и други готвени јадења, до јадења под вршник, старинско лепче, пинџур... до најмодерни специјалитети, печења, риба и морски плодови, сосеви, проследени со најквалитетни вина и десерти.

   Наши редовни гости се најголемите мераклии и боеми - од истакнати академци, глумци, естрадни личности, режисери, спортисти, политичари, амбасадори... Во менито на СкараБар има голем избор на домашни и странски пијалоци, алкохолни и безалкохолни.

   Скара Бар ви нуди прекрасен начин да го започнете денот, пријатно да го поминете својот деловен ручек или незаборавно да ја завршите вечерта со жива музика, со мајсторите на прекрасната македонска песна.

   Добредојдовте!

   Локација
   Инфо

   Гостилница Скара Бар

   Адреса: Варшавска 70, Скопје
   Веб сајт: http://www.skarabar.mk
   Е-пошта: info@skarabar.mk
   Места за седење (внатре): 35
   Места за седење (надвор): 85
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Бесплатен
   Работно време: Понеделник-Четврток 09:00/24:00 Петок -Сабота 09:00/01:00 Недела 12:00/24:00
   Вид на музика: Жива музика
   Датум на отворање: 04.29.2013
   Посети на web страницата: 6716
   Безжичен интернет пристап (WiFi)
   Социјални мрежи: Facebook


   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 564
   РЕЗЕРВИРАЈ