Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Скадарлија

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Скадарлија

  Места за седење (внатре): 95
  Места за седење (надвор): 70
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 08:30-24:00 / 08:30-01:00
  Вид на музика: Жива музика Тамбураши
  Датум на отворање: 11.22.2017
  Посети на web страницата: 5801
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис
   Локација
   Инфо

   Ресторан Скадарлија

   Места за седење (внатре): 95
   Места за седење (надвор): 70
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 08:30-24:00 / 08:30-01:00
   Вид на музика: Жива музика Тамбураши
   Датум на отворање: 11.22.2017
   Посети на web страницата: 5801
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 545
   РЕЗЕРВИРАЈ