За Нас

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно со најновите мерки за претпазливост од Министерството за здравство: Гостилница Бабе ќе работи со скратено работно време од 10:00 - 18:00 часот само за нарачки.

Одобруваме 10% попуст  на целото мени.

Бабе - Рибна гостилница приготвува секојдневно свежа риба и вкусни морски специјалитети. Резервирајте си или порачајте си за дома.


Никола Русински 1-5/7

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Никола Русински 1-5/7
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 60
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Далматинска музика
Отворен на Отворен на: 09.2015
Посети Посети: 1156

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт