За Нас

Под шарените чадорчиња, во срцето на Лептокарија, ви нудиме пријатен амбиент, беспрекорна услуга и уживање во прекрасните вкусови од нашата кујна.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 438

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: ТЦ Лептокарија
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 120
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 140
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Да
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Lounge
Отворен на Отворен на: 2015
Посети Посети: 1230

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 20% попуст на сите бургери DJ Guardian за вечерта да биде уште подобра

Петок 08:00 - 01:00 Промоција на “Rose Sangria” & “Amare Sangria - DJ Babura Junior е одговорен за прекрасна музика.

Сабота 08:00 - 01:00 Cocktail night, промо цена на коктелите а за добра забава задолжен DJ Deloski

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт