Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Охрид

Хотел ресторан Вилиџ

  Галерија:
  Опис

  Хотелот "Village" се наоѓа во склоп на комплексот "КАМ Village" кој e во близина на главната автобуска станица во Охрид и на само еден километар до центарот на градот.

  "Хотелот Village" е бизнис ориентиран хотел изграден по светски стандарди кој ќе ги задоволува потребите на нашите клиентите. Нуди можност за организирање на деловни средби, конференции, тим билдинг, семинари и промоции, но секако е достапен и за одмор и семејна релаксација"
  Во рамките на хотелот се наоѓа и конференциската сала која е опремена со професионална опрема и има капацитет сод 60 посетители и е погодна за организирање на средби, семинари, работилници и состаноци. Исто така располага и со подебен дел Вип соба,која е посебно уреден дел каде ќе можат да се одржуваат посебни деловни средби и состаноци.

  Хотелот располага со 37 пространи соби со 90 гости капацитет, и фоаје за сите гости за релаксација и дружба. Собите се уредени во модерен стил, со светли бои и широки прозорци и удобни кревети. Секоја соба е опремена со сопствен тоалет, клима уред, кабелска ТВ, интернет и мини бар.

  Ресторанот кој се наоѓа во рамките на хотелот располага со 110 седишта и нуди можност за организирање на мини семејни прослави, свадби, родендени, крштевки како и професионални деловни средби и состаноци. Во ресторанот гостите ќе имаат можност да ги вкусат најубавите јадења и да уживаат во добар пијалок со поглед на внатрешниот раскош на комплексот.
  Комплексот располага со паркинг од затворен тип, вклучен во престојот и достапен 24 часа. Паркингот е достапен и за надворешни клиенти

  Ресторан Village Охрид Ви стои на располагање за сите Ваши свечености, семејни прослави и бизнис настани. Во прекрасен амбиент со вкусна храна по најповолни цени.
  Организираме афтер ворк забави и вечерни забави со жива музика.

  Комплексот "КАМ Village" е најголемиот трговски центар во запдна Македонија кој е распространет на 12.000 м2 и претставува една од најголемите капитални инвестиции на домашната компанија Камфуд.

  Својата приказна ја започна со отворање на игротеката "Вања", "Хотелот Village", а во најава е и интензивното отворање на Трговскиот центар "КАМ Village".

  Трговскиот центар има затворен дел кој располага 50 продавници, како и надворешна шопинг улица со архитектура специфична за Охридскиот регион, а со дизајн на современите европски трговски центри. Продавниците се со различна квадратура и дејност, и се присопсобени за отворање на кафе барови, продавници за сувенири и подароци. Сите продавници се модерно уредени со сите најсовремени услови.

  Инфо

  Хотел ресторан Вилиџ

  Адреса: 7-ми Ноември, бр. 179 - 6000 Охрид
  Места за седење (внатре): 110
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Работно време: 08:00 / 22:00
  Вид на музика: Интернационална
  Датум на отворање: 01.22.2018
  Посети на web страницата: 1047
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Хотелот "Village" се наоѓа во склоп на комплексот "КАМ Village" кој e во близина на главната автобуска станица во Охрид и на само еден километар до центарот на градот.

   "Хотелот Village" е бизнис ориентиран хотел изграден по светски стандарди кој ќе ги задоволува потребите на нашите клиентите. Нуди можност за организирање на деловни средби, конференции, тим билдинг, семинари и промоции, но секако е достапен и за одмор и семејна релаксација"
   Во рамките на хотелот се наоѓа и конференциската сала која е опремена со професионална опрема и има капацитет сод 60 посетители и е погодна за организирање на средби, семинари, работилници и состаноци. Исто така располага и со подебен дел Вип соба,која е посебно уреден дел каде ќе можат да се одржуваат посебни деловни средби и состаноци.

   Хотелот располага со 37 пространи соби со 90 гости капацитет, и фоаје за сите гости за релаксација и дружба. Собите се уредени во модерен стил, со светли бои и широки прозорци и удобни кревети. Секоја соба е опремена со сопствен тоалет, клима уред, кабелска ТВ, интернет и мини бар.

   Ресторанот кој се наоѓа во рамките на хотелот располага со 110 седишта и нуди можност за организирање на мини семејни прослави, свадби, родендени, крштевки како и професионални деловни средби и состаноци. Во ресторанот гостите ќе имаат можност да ги вкусат најубавите јадења и да уживаат во добар пијалок со поглед на внатрешниот раскош на комплексот.
   Комплексот располага со паркинг од затворен тип, вклучен во престојот и достапен 24 часа. Паркингот е достапен и за надворешни клиенти

   Ресторан Village Охрид Ви стои на располагање за сите Ваши свечености, семејни прослави и бизнис настани. Во прекрасен амбиент со вкусна храна по најповолни цени.
   Организираме афтер ворк забави и вечерни забави со жива музика.

   Комплексот "КАМ Village" е најголемиот трговски центар во запдна Македонија кој е распространет на 12.000 м2 и претставува една од најголемите капитални инвестиции на домашната компанија Камфуд.

   Својата приказна ја започна со отворање на игротеката "Вања", "Хотелот Village", а во најава е и интензивното отворање на Трговскиот центар "КАМ Village".

   Трговскиот центар има затворен дел кој располага 50 продавници, како и надворешна шопинг улица со архитектура специфична за Охридскиот регион, а со дизајн на современите европски трговски центри. Продавниците се со различна квадратура и дејност, и се присопсобени за отворање на кафе барови, продавници за сувенири и подароци. Сите продавници се модерно уредени со сите најсовремени услови.

   Локација
   Инфо

   Хотел ресторан Вилиџ

   Адреса: 7-ми Ноември, бр. 179 - 6000 Охрид
   Места за седење (внатре): 110
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Работно време: 08:00 / 22:00
   Вид на музика: Интернационална
   Датум на отворање: 01.22.2018
   Посети на web страницата: 1047
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 544
   РЕЗЕРВИРАЈ