За Нас

Ресторанот "Ѕвезден Океан" постои од 2004 и ја отсликува традиционалната севернокинеска кујна со специјалитети во различни сосеви (соја, кари, традиционален лут кинески сос, слатко-кисел сос, луто-слатко-кисел сос) подготвени во специјален кинески сад - брзо умешно и вкусно од обучени кинески мајстори.

"Ѕвезден океан" благодарение на Вас го зголеми бројот на ѕвездите, во срцето на градот до Домот на градежници на ул. Лермонтова 12 уште едно катче на две нивоа доловувајќи го амбиентот на традиционална и модерна Кина. Повелете, посетете не

АКЦИЈА За прв пат ви нудиме достава секој ден од 10:00 до 00:00 часот со акција на бесплатна достава во сите реони за сума над 600, 1150 и 1650ден.

За секоја нарачка над 600 ден. БЕСПЛАТНА достава во реонот на Центар.

За секоја нарачка над 1150 ден. БЕСПЛАТНА достава во реоните на: Карпош1 до Карпош3, Козле, Тафталиџе, Кисела Вода (од рампа до Усје, без Припор) и Аеродром.

За секоја нарачка над 1550 ден БЕСПЛАТНА достава во реоните на: Карпош 4, Влае, Ѓорче Петров, Н. Лисиче, Усје.

За прв пат достава и во недела од 12:00 до 22:00 часот

Секој нарачка од 1000ден. ви носи гратис 4 традиционални десерти

Лермонтова 19 (до дом на градежници)

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 885

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Лермонтова 19 (до дом на градежници)
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 110
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: 50
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, кинески
Музика Музика: Традиционална и модерна кинеска
Отворен на Отворен на: 12.01.2010
Посети Посети: 16301

Понеделник 11:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 11:00 - 00:00 Нема настани

Среда 11:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 11:00 - 00:00 Нема настани

Петок 11:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 11:00 - 01:00 Нема настани

Недела 11:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ПОЈАДОК
 • Омлет со шунка и кашкавал

  Цена110 ден
САЛАТИ
 • Зелка салата

  600 грkg Цена120 ден
 • Зелка салата (единечна)

  300 граkg Цена70 ден
 • Грчка салата

  800 грkg Цена190 ден Состојки :Домат, краставица, кромид, маслинки, сирење
 • Грчка салата (единечна)

  400 грkg Цена110 ден Состојки :Домат, краставица, кромид, маслинки, сирење
 • Мешана салата

  800 грkg Цена160 ден Состојки :Зелка, цвекло, морков, марула
 • Мешана салата (единечна)

  300 грkg Цена90 ден Состојки :Зелка, цвекло, морков, марула
 • Македонска салата

  700 грkg Цена180 ден Состојки :Домат, кромид, печени пиперки
 • Македонска салата (единечна)

  400 грkg Цена100 ден Состојки :Домат, кромид, печени пиперки
 • Македонска салата со сирење

  900 грkg Цена230 ден Состојки :Домат, кромид, печени пиперки, сирење
 • Македонска салата со сирење (единечна)

  500 грkg Цена130 ден Состојки :Домат, кромид, печени пиперки, сирење

360° Преглед и Локација

Контакт