За Нас

Во рамките на хотелскиот комплекс од неодамна почна да функционира и новоотворениот ресторан за секаков вид на прослави. На само 2 км од центарот на Скопје, во духот на медитеранската архитектура, нашиот ресторан Ви нуди незаборавно доживување, со прекрасен поглед кон срцето на градот, опкружен со зеленило и водени површини, прави да се чувствувате како да сте далеку од урбаниот метеж и секојдневие.

Ресторанот располага со капацитет од преку 250 места за седење, сите покриени и заштитени од временски влијанија, со можност за флексибилен распоред во зависност од пригодата, по желба на клиентите. Препуштете ни ја нас организацијата на најважните моменти од Вашите животи, а од тука понесете прекрасни спомени и моменти.

СОДРЖИНИ НА РЕСТОРАНОТ

* преку 250 места за седење, целосно покриени и заштитени од временски влијанија
* танцувачки подиум од 200 м2, со можност за негово покривање
* обезбеден паркинг простор за 80 возила
* најсовремена кујна според НААСР стандард
* посебна просторија со тоалет на располагање на младите и одлагање на подароци и освежување
* специјални светлосни ефекти на подиумот
* можност за обезбедување на професионални соработници за декорација на просторот и фотографирање и снимање на настаните

ПРОМОЦИИИ

* апартман за младите за првата брачна вечер
* украсни навлаки за столчињата
* невестинска торта
* шампањско
* промотивни услови за сместување на потенцијалните гости на свадбата кои се надвор од градот или државата во нашиот хотелски комплекс.

Бул. 8-ми Септември бр. 21

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Бул. 8-ми Септември бр. 21
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре):
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 250
Паркинг Паркинг: 80
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По ваш избор
Отворен на Отворен на: 01.07.2015
Посети Посети: 12350

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација