За Нас

Добре дојдовте во Венето!
Убавината и среќата се во она место каде што можете целосно да сте релаксирани и опуштени!
Место кое го знаете како својата дланка, а сепак, место кое постојано ќе Ве изненадува и ќе Ви открива нови нешта. Ако баравте такво место и имате префинет вкус, го имаме вистинското за Вас - Венето!
Ресторанот Венето преку храната што Ви ја нуди ќе Ве внесе во магичната приказна на Медитеранот.
Венето е зачекорување во светот на вкусовите, кои се доведени до совршенство и чии рецепти се усовршувани со векови. Магијата на Медитеранот не е само во храната, таа е и во луѓето, во нивниот дух и славењето на убавините на животот. Оваа магија и позитивен дух, преку ресторанот Венето Ви ја пренесуваме и во Скопје.
Со богатото мени составено од најдобрите специјалитети од
Медитеранот, нашиот ресторан ќе Ви послужи вистинска храна за душата. 

Уживајте!
Со почит,
тимот на ВЕНЕТО


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 605

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Сити Мол 2-кат
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 200
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: Платен паркинг
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Италијанска
Отворен на Отворен на: 02.09.2016
Посети Посети: 20325

Понеделник 10:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 00:00 Нема настани

Среда 10:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 00:00 Нема настани

Петок 10:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 01:00 Нема настани

Недела 10:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Dafinka Madjunkova на 24.11.2018 коментирано:
Одлична услуга и пријатен амбиент. 👍👍👍

Оцена5

Контакт