За Нас

Во што е тајната на овој ресторан? Пред се во опуштената атмосфера надополнета со пријатни звуци на жива музика во ноќните часови која овозможува да се чувствувате опуштено и да уживате во храната. Ова не е специјализирано место само за храна од македонското поднебје, тука можете да вкусите и најразлични интернационални специјалитети спремени на посебен начин од страна на нашите реномирани професионални готвачи.

Од големиот број на различни јадења можеме да ви препорачаме јадења спремени во фурна на дрва како ребра во фурна (250г) цена 350ден, традиционалното тавче гравче (500г) цена 100ден, познатата пица низ градот АЛА ТОМЧЕ (домати,кашкавал, врат,сланина,печурки, сирење, павлака) цена 350ден, заедно со другите типови на пици и тестенини во фурна, грниња и многу други јадења кои навистина се многу за набројување.

Напомена: Сите јадења се специјално зготвени за ВАС и што е најбитно зачинети со многу љубов.

ПОВЕЛЕТЕ Хотел Ресторан Томче Софка


Јордан Х. К. Џинот 14

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Јордан Х. К. Џинот 14
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 175
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: 50
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Германски, Грчки
Музика Музика: Интернационална, Староградска
Отворен на Отворен на: 22.12.1999
Посети Посети: 31275

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

2.2

Храна1

Услуга3

Амбиент2

Цена3

Последни коментари

Зорица Стефановска на 29.08.2019 коментирано:
Храната беше бајата, посебно реброто во фурна

Оцена2.25

Контакт