Ресторан Т’ГА ЗА ЈУГ Aеродром

Ресторан Т’ГА ЗА ЈУГ Aеродром

favoriteДодај во омилени highlight_offТргни од омилени

За Нас

Повелете во националниот ресторан Т’ГА ЗА ЈУГ Aеродром.

Вкусете ги традиционалните македонски кулинарски специјалитети, грижливо собирани од сите краишта на нашата земја и подготвени според традиционален рецепт по кој готвеле и нашите предци.

Уживајте во пријатниот амбиент на традиционалната македонска куќа, оплеменета со постојана изложба на оргинални македонски археолошки артефакти и фолклор.

За добро расположение имаме акустична музика која е лек за душата.

Да се чуствувате како дома ќе се погрижи тимот на Тга за Југ Аеродром.

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 462

Овој ресторани не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Бул. Авној бр. 20/12
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 50
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Акустична во живо, Староградска
Отворен на Отворен на: 1990
Посети Посети: 173

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Акустика, тамбураши

Сабота 08:00 - 01:00 Акустика, тамбураши

Недела 10:00 - 22:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт