За Нас

Барате добра храна? Најдете ресторан. Барате одлична храна? Најдете ресторан кај што јадат мештаните.

Ресторан Станица Оаза е скриено богатсво, каде Стружани уживаат во вкусната храна, пријатниот амбиент и акустичната староградска музика.

Нашата храна идеално е споена со Македонските вина и го прави местото идеално за релаксација и уживање.

Дозволете ни вашиот престој во Струга да го збогатиме и направиме посебен и незаборавен.

ул.Пабло Неруда 21 6330

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: ул.Пабло Неруда 21 6330
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 80
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска Акустична
Отворен на Отворен на: 26.12.2016
Посети Посети: 1827

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација