За Нас

Четириесет годишна фамилијарна традиција. Децении посветени на угостителската професија. Верни на нашите гости, националните и традиционалните специјалитети на македонската кујна. Надополнети со нашите вина.
Секогаш со вас и вашите најсреќни моменти и прослави.
Секогаш иновативни и во чекор со новите трендови на угостителското работење.
Благодарејќи на вас, нашите почитувани гости постоиме повеќе од 25 години.
И ќе ја продолжиме нашата традиција на нашите поколенија.

Јане Сандански бр.2 (градски пазар)

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Јане Сандански бр.2 (градски пазар)
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 160
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: 20
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Народна македонска, Чалгии
Отворен на Отворен на: 1992
Посети Посети: 4568

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација