За Нас

Сите сакаме нашата свеченост да биде долго паметена по добрата забава и убавите спомени, а предуслов за такво нешто е добрата организација. Нашиот искусен тим и добро организиран персонал Вашите барања и желби може да ги спроведе на дело.

Ресторан Розенберг е новоизграден модерен и функционален објект за органзирање венчавки, родендени, крштевки или било кој друг важен ден во Вашиот живот. Комплетниот простор е целосно климатизиран и имаме сопствен паркинг за 250 возила. Со специјалното амбиентално осветлување и сценски ефекти во нашиот ресторан ќе ги направите најдобрите фотографии.

Дозволете Вашите важни денови да ги претвориме во незаборавни мигови.


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 479

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Марино ул. 532 бр. 160
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 500
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 0
Паркинг Паркинг: 250
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По ваш избор
Отворен на Отворен на: 05/2015
Посети Посети: 4047

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт