За Нас

Почувствувајте го медитеранот во строгиот центар на градот и вкусете ја нашата разновидна кујна во прекрасен амбиент надополнет со одлична услуга и поволни цени.

Имаме голем избор на Медитеранска, Италијанска, морска, интернационална и национална кујна. Од нашите многубројни специјалитети би ви препорачале: Орада на далматински начин и Тава Рагуза. Во вечерните часови амбиент надополнет со пријатна музика за ваше поголемо уживање. Организираме деловни ручеци и вечери по ваша желба, потоа шведски маси и коктели, како и крштевки, родендени и свадби до 230 гости.

Со нашиот кетеринг тим можете да бидете гостин на сопствената забава

Се наоѓаме во зградата на ССМ непосредно до градската болница.

Ул. 12 ударна бригада 2а (центар)

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 871

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. 12 ударна бригада 2а (центар)
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 230
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 110
Паркинг Паркинг: 1ва зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 06.07.2008
Посети Посети: 3030

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација

Контакт