За Нас

Ресторански Сон


Во оваа уникатна тура и дегустаторско искуство, ќе имате можност да научите за кралската визија да се створи место и вино со неверојатен квалитет. На почеток ќе уживате во едно од нашите историски најзначајни вина, за подоцна да пробате четири вина по Ваш избор. За одличното искуство да биде уште подобро, ќе Ви биде понуден избор од неколку главни јадења кои што создаваат кулинарски мемории што траат.


Маршал Тито бр.63 Демир Капија

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Маршал Тито бр.63 Демир Капија
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика:
Отворен на Отворен на: 1928
Посети Посети: 3771

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Borjan на 20.09.2019 коментирано:
Prekrasen ambient kako od bajkite e celiot kompleks preporacuvam

Оцена5

Контакт