За Нас

Во близина на центарот на градот Скопје, во мирна околина богата со зеленило и прекрасна природа, Ви го претставуваме ново отворениот ресторан Потковица. Совршено место за Вашите свадби, свечени прослави и бизнис настани со капацитет до 600 гости. Комплетно реновиран. Со посебна приказна досега нераскажана. Несекојдневен, гламурозен, со неодoлив спој на природа и свеченост.

Нека нашата приказна, биде клучен дел за Вашата среќа!

Ваша Потковица,


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 437

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. 1640 бр.21
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 600
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: 500
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По договор
Отворен на Отворен на: 2019
Посети Посети: 358

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт