За Нас

Ресторан Пивница Ан е место каде ќе почувствувате корист од вкусна храна и одлично вино.

Ресторанот се наоѓа во стариот дел на градот каде што луѓето доаѓаат да уживаат во наследството на турското влијание и да се одморат во прекрасните нијанси што ги нуди. Самата зграда е изградена во XV век, користена е како АН, горниот кат се користеше како место за да ја помине ноќта и приземјето беше чаршија во текот на деновите. Кујната на пиво куќа „Ан“ користи традиционални рецепти за домашна чинија.

Пивница Ан работи со високо квалитетна храна и нуди брза и исклучително професионална услуга. Рецептите ги подготвуваат искусни готвачи кои ги исполнуваат сите желби на нашите посетители.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Градиште 14
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 35
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 55
Паркинг Паркинг: Платен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 06.03.1991
Посети Посети: 12145

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт