За Нас

Ресторанот “Nobel” претставува еден современ евент центар, специфичен по својата градба со антички дизајн, створен за големо уживање за вашите најважни настани во животот.

Ексклузивниот ресторан “Nobel Palace” претставува магичен сплет од професионално осветлување и со капацитет од 500 гости. Покрај целокупниот ентериер на нашиот ресторан за остварување на вашите соништа потребна е и одлична храна.

За вашиот сон да биде комлетен подготвивме повеќе мениа за сечиј вкус.


Автопат Тетово - Скопје

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Автопат Тетово - Скопје
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 500
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: 250
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Јазици Јазици: Англиски, Македонски, Албански
Музика Музика: По ваш избор
Отворен на Отворен на: 2019
Посети Посети: 12641

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт