За Нас

Модерен и топол амбиент, добра музика, вкусна храна.

Инаку, правиме организиција на се❗️
Секакви видови на вашите приватни забави, новогодишни забави за фирми, забави од фирма заради покачувања/бонуси...😀 крштевки, мекици, слави, родендени, зимања..оставања 😀


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 465

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Анкарска бр.21
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 50
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 70
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 24.03.2018
Посети Посети: 873

Понеделник 08:30 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:30 - 00:00 Нема настани

Среда 08:30 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:30 - 00:00 Нема настани

Петок 08:30 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:30 - 01:00 Нема настани

Недела 08:30 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт