За Нас

Ве покануваме да уживате во вкусната храна и прекрасниот амбиент на ресторанот Матадор кој се наоѓа на брегот на Охридското езеро.

Повелете ...

Ул. Партизанска б.б Охридско езеро кеј Струга

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Ул. Партизанска б.б Охридско езеро кеј Струга
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 30
Паркинг Паркинг: 20 сопствен паркинг
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Албански, Турски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 15.05.1997
Посети Посети: 6836

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација