За Нас

Во средиштето на Градскиот парк во Скопје, меѓу пријатните зеленила, со модерен и елитен стил, ќе Ве привлече ресторанот "Маракана".

Тука ќе бидете секогаш убаво пречекани и беспрекорно послужени со италијански специјалитети, уникатни морски плодови и риба.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Градски парк б.б
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг: 40
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Јазици Јазици: Англиски, Чешки, Италијански
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 18.03.1992
Посети Посети: 50283

Понеделник 10:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 00:00 Нема настани

Среда 10:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 00:00 Нема настани

Петок 10:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 11:00 - 01:00 Нема настани

Недела 11:00 - 19:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Igor Nikoloski на 29.11.2022 коментирано:
Прекрасно!

Оцена5

Контакт