За Нас

Традиционален ресторан кој Ви нуди најширока понуда на Малешевски специјалитети на само чекор од вас!

Ве очекуваме ...


Булевар Јане Сандански 70/2

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Булевар Јане Сандански 70/2
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 40
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива музика акустика
Отворен на Отворен на: 01.03.2018
Посети Посети: 2384

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Жива музика акустика

Петок 08:00 - 01:00 Жива музика акустика

Сабота 08:00 - 01:00 Жива музика акустика

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт