За Нас

Сегашноста е прослава, во нашата работа и во нашето живеење...вие треба да го направите вистинскиот избор во ресторан МАЈДАН.

Квалитетен спој на музика, храна и празничен амбиент се само дел од предностите кои ви ги нудиме.

Дојдете и почувствувајте ја прекрасната атмосфера, празничната магија и вечер исполнета со убави, весели и незаборавни моменти. ➨ Kaпацитет на објектот: 170 гости. ➨ Локација: ул. Костурски Херои бр. 38 - Позади Универзална Сала


Костурски Херои бр.38

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 459

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Костурски Херои бр.38
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 70
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 70
Паркинг Паркинг: Катна гаража
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Да
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 25.11.2017
Посети Посети: 845

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Dejavu Band- After Work

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт