За Нас

Ресторанот "Лихнидос" се наоѓа во срцето на градот, на самиот плоштад во центарот на Охрид.

Нашиот ресторан е вистинскиот избор доколку сакате да уживате во богат асортиман на македонска и интернационална свежо приготвена храна а притоа да уживате во атрактивниот поглед на Охридското езеро.

Тука можете да ја пробате познатата Охридска пастрмка како и дел од традиционалната храна како што се македонската салата, охридското макало, рибјата чорба, охридската торта.

Нашето мени изобилува со специјалитети од месо, тестенини, пици, риби, морска храна приготвени со многу љубов од нашата кујна. Освен богата и врвна услуга ви нудиме и место каде што можете да ги организирате вашите прослави и свечености. Нашата цел е вашето задоволство. Повелете!


ул. Коста Абраш бр.1 Охрид

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: ул. Коста Абраш бр.1 Охрид
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 250
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 2016
Посети Посети: 13859

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт