За Нас

Light Club & Restaurant е продолжение на приказната која живее веќе 20 години.

Со отворањето на овој ресторан, имате привилегија да уживате со сите сетила.

Light C&R наликува на суштината на современото Скопје - традиционално, но отворено за нови искуства.

Тој нуди уникатно искуство не само заради мирна тераса во центарот на Скопје, туку и заради најинтересните ентериери на ресторани, исполнети со пријатна џез музика и релаксирачки амбиент.

Светлината LC&R е место каде ќе го сретнете сегашниот момент со сите сетила. Место каде што ќе се вратите за нови искуства или ќе ги споделите старите.

Вие нема да останете имуни на пријатниот амбиент, гостопримливиот персонал секогаш свежо подготвената храна.

 


Метрополит Теодосиј Гологанов бр.49

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Метрополит Теодосиј Гологанов бр.49
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 120
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: Платен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална, Блуз
Отворен на Отворен на: 05.05.2012
Посети Посети: 2149

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Borjan Ignatovski на 05.03.2020 коментирано:
Cista 5ka na nivo e bukvalno se

Оцена5
Aleksandra Simeonova на 05.03.2020 коментирано:
Prekrasen ambient, vrvna usluga, cisto, a hranata e vrv.

Оцена5

Контакт