За Нас

Ресторан Лантерн е лоциран на Боемска 2 во срцето на старата градска населба Дебар Маало во Скопје.
Со капацитет од над 200 гости, внатрешен и надворешен дел на ресторанот со одличен поглед на Дебар маалсокото шеталиште, ресторан Лантерн е идеалното место за да ги организирате вашите приватни, корпоративни забави и било каков тип на настани по ваши желби и потреби.


Ресторанот Лантерн ви нуди одличен амбиент со исклучително вкусна храна. Направете вистинско гурманско уживање од секојденвниот фамилјарен ручек, формална деловна вечера или коктел забава.
Со голем избор на специјалитети и деликатеси од традиционална македонска така и интернационална кујна подготвени од нашите изворедни шефови , одлична понуда на врвни вина и останати пијалоци како и редовна музичка програма, ресторан Лантерн е омилено место на сите гурмани и боеми .

Придобивките од услугата на нашиот персонал и квалитетот на храната што ја нудиме ќе ви овозможи моменти кои ќе ве натерат да се вратите поврторно.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 451

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Живчо Чинго бр.5
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 200
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива Музика
Отворен на Отворен на: 2018
Посети Посети: 654

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Шербет Тајфа

Четврток 09:00 - 00:00 Шербет Тајфа

Петок 09:00 - 01:00 Бравос бенд

Сабота 09:00 - 01:00 Мелем

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт