За Нас

Топло и пријатно место, кое ветува многу, особено за љубителите на морски специјалитети.

Уживајте во подводниот свет спремен на квалитетен и единствен начин. 

 


Метрополит Теодосиј Гологанов бр.51

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Метрополит Теодосиј Гологанов бр.51
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 90
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: Слободен 20 места
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Турски
Музика Музика: Амбиентална, Петок и сабота жива музика
Отворен на Отворен на: 12.02.2020
Посети Посети: 630

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Дуо Белцанто бенд

Сабота 08:00 - 01:00 Дуо Белцанто бенд

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт