За Нас

Гостилница ЛаТана е удобен и топол простор, во кој гостите можат да уживаат во пријатна атмосфера и извонредна храна. Со детално украсени интериери и внимателно одбрани декорации, гостилницата создава чувство на удобност.

Менито вклучува разновидни јадења, вкусни пијалоци и прилагодлива амбиентална музика, што ја прави идеална за дружење и уживање во храната. Гостилница ЛаТана се открива со својот убав амбиент, создаден со внимание кон детали.

Во комбинација со извонредна кулинарска понуда, ЛаТана претставува идеално место за уживање и пријатна атмосфера. Во ЛаТана, музиката е вистинско уметничко искуство, со избор на квалитетни мелодии кои нежно стапуваат со атмосферата, гостилницата создава музичко патување што го заокружува уживањето во вкусот на храната и удобноста на просторот.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Пролет бр.13А
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 160
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: 40
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална, Жива музика
Отворен на Отворен на: 2010
Посети Посети: 1223

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 00:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт