За Нас

Во модерен и пријатен амбиент служиме вкусна храна со врвна услуга.

Кафе пицеријата Ла Страда се наоѓа на бул.Гоце Делчев бб. во близина на аптеката Зегин/Тутунска Банка.

Ве очекуваме.


Гоце Делчев 20 Прилеп 7500

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Гоце Делчев 20 Прилеп 7500
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 200
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Евер грин, Амбиентална, Забавна
Отворен на Отворен на: 12.12.2018
Посети Посети: 2423

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт