За Нас

Позициониран во бајковитото Вевчани, ресторанот целосно ја искористува предноста на комплетно незагадената и богата земја во околината, за одгледување и производство на разновиден органски зеленчук, шумски плодови и овошје.

Во нашиот ресторан гостите ќе можат да ги вкусат традиционалните македонски јадења, сплотени со локалните вкусови, во голема сала со 90 седишта.. Ресторанот исто така поседува сопствени лозови насади, од кои произведува вкусно вино и домашна ракија, кои им се достапни на вистинските љубители на традиционални пијалоци.
Дојдете и посетете не, нашата цел и намера е да ја направиме Вашата посета на Вевчани незаборавна.

Вевчани, Република Македонија

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 552

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Вевчани, Република Македонија
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 90
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Традиционална
Отворен на Отворен на: 01.12.2006
Посети Посети: 2244

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

360° Преглед и Локација

https://www.google.com/maps/place/Kutmicevica/@41.2405522,20.5896302,3a,75y,91.8h,88.2t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipOzZDeVzj_C8Y1frT8sh1u_A1mMycfyhZjeTVuI!2e10!7i8000!8i4000!4m7!3m6!1s0x0:0xe379e06cd5e69c32!5m1!1s2018-06-27!8m2!3d41.240577!4d20.589556

Контакт