За Нас

Ресторанот располага со скара на жар на која се спремаат свежи морски риби, октопод, лигњи. 

Исто така на мени имаме квалитетни меса како млечна телешка кременадла, свиско филе и телешки бифтек!

Во нашиот ресторан се готви и автентични далматински рецепти како гулаш од октопод, гулаш од сипа и многу други!

Секој ден свеж домашен леб во КОНОБА!

 

Однапред гарантираме за врвен квалитет и услуга!

ПОВЕЛЕТЕ!


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 480

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. 507 Скопје
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре):
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на:
Посети Посети: 3118

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.5

Храна5

Услуга4

Амбиент5

Цена4

Последни коментари

Ljupcho на 14.06.2018 коментирано:
Top restorance romanticno tivko kulturno za merak preporacuvam

Оцена4.5

Контакт