За Нас

Ресторанот Кеј е место на кејот на реката Вардар кое ќе Ви ја понуди прекрасната глетка на еден поинаков хоризонт во Скопје. Со својата понуда на храна, од секојдневните домашни јадења до навистина вкусни македонски специјалитети, Ресторанот Кеј ќе ги задоволи сите вкусови.

Едноставноста и природната убавина на терасата на Ресторанот ќе направат да се чувствувате убаво, а времето поминато тука е нешто што ќе биде одмор и уживање.

Повелете, Ве очекуваме!

Организираме секаков вид на кетеринг услуги со висок квалитет по пристапни цени.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 959

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Кеј 13 Ноември бр. 34
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: 30
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска
Отворен на Отворен на: 0.01.2003
Посети Посети: 21853

Понеделник 07:30 - 00:00 Нема настани

Вторник 07:30 - 00:00 Нема настани

Среда 07:30 - 00:00 Нема настани

Четврток 07:30 - 00:00 Нема настани

Петок 07:30 - 01:00 Нема настани

Сабота 07:30 - 01:00 Нема настани

Недела 07:30 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт