За Нас

Ексклузивниот ресторан Каскада е лоциран во срцето на Скопје покрај самиот кеј на реката Вардар, со неодолив и неповторлив амбиент, базен и фонтани.
Угостителски објект со единствена цел, да обезбеди професионална грижа за сите моменти од вашиот живот како свадбени свечености, крштевки, родендени и други видови на веселби.

Целокупниот персонал со своите карактеристики, ќе помогне вашата пригода да помине идеално и префинето, а вашиот момент незаборавен.

Успешноста во ресторанот е во тоа што успева да даде одговор на прашањето "Ќе успееме ли да се договориме онака како нам ни одговара?".
На вашата свеченост вие како домаќини и вашите гости, ќе ви биде посветено доволно внимание и гостопримливост.

Воедно сакаме да напомниме дека за нашите ценети гости во цената е вклучено:

  • Свадбена торта на три спрата;
  • Чоколадна фонтана (неодоливо богата со вистинско црно и бело чоколадо);
  • Шампањ;
  • Комплет декорирана сала (украсни навлаки и цвеќе на секоја маса);
  • Декориран простор за младите за прием на гости;
  • Специјална декорација и влез на младите (лифт);
  • Специјални диско ефекти (пламено фрлачи, дим машина, снег машина, балон машина, ласери, бркачи, трепкачи ...итн);
  • Хидрауличен подиум (подиум за играње)

Се за своите гости, со цел да им пружиме задоволство и да своите најубави моменти ги поминат во ресторан "КАСКАДА".


Бул.Партизански Одреди 1/32

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 576

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Бул.Партизански Одреди 1/32
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 320
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По ваш избор
Отворен на Отворен на: 2003
Посети Посети: 11995

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт