За Нас

Далеку од градската врева, повелете во нашиот ресторан со топол и пријатен амбиент, квалитетна и разновидна храна.

Погоден за семејни, деловни и други свечености.

Специјалитети на кујната: ЈАГНЕШКО И ТЕЛЕШКО ПЕЧЕЊЕ.

Забава за најмалите ЛУЛАШКИ ТОБОГАН ТРАМПОЛИНА.

Секоја сабота и недела сите ПИЦИ по цена од 180 ден.

Повелете и уверете се...


1551 БР. 1 Индустриска зона Визбегово

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 560

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: 1551 БР. 1 Индустриска зона Визбегово
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 200
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: 40
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Албански, Турски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 06.01.2016
Посети Посети: 8629

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.5

Храна5

Услуга4

Амбиент4

Цена5

Последни коментари

Borjan Ignatovski на 09.05.2019 коментирано:
Odlicno mesto za familijaren rucen ima parking i super igroteka

Оцена4.5

Контакт