За Нас

ПОВЕЛЕТЕ ВО ГОСТИЛНИЦА ЈУГ МРЗЕНЦИ, НАЈОТМЕНИОТ РЕСТОРАН ЗА ВИСТИНСКИТЕ МЕРАКЛИИ

Методиј Андонов Ченто 135-Б Мрзенци

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Методиј Андонов Ченто 135-Б Мрзенци
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 45
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 70
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Традиционална
Отворен на Отворен на: 28.08.2015
Посети Посети: 1755

Понеделник 10:00 - 22:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 22:00 Нема настани

Среда 10:00 - 22:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 22:00 Нема настани

Петок 10:00 - 23:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 23:00 Нема настани

Недела 10:00 - 22:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација