Ресторан Јадица

За Нас

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Коментари

4.6

Храна4.5

Услуга5

Амбиент4.5

Цена4.5

Последни коментари

Ilepile на 11.06.2018 коментирано:
Супер местенце со одличен суфлаки..

Оцена4.5
Borjan на 09.07.2019 коментирано:
Hrana top super ceni

Оцена4.75